![]() |
|
Reacher - kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Reacher - kolekcja (/watek-reacher-kolekcja) |
RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 23-06-2023 Czerwcowe co nieco. "Sprzymierzeni" to przesiadka z BD. "Babilon" - po sprzecznych opiniach kolegów z forum musiałem najpierw obejrzeć film zanim podjąłem decyzję o zakupie. Świetnie się bawiłem na seansie, dużą robotę robi zajebista ścieżka dźwiękowa w tym filmie. CD z soundtrackiem będzie u mnie obowiązkowym zakupem. "Na skraju jutra" - niestety tylko BD. Zdecydowałem się na taki zakup ze względu na dodatki na płycie. Jeżeli przy powtórce film będzie podobał mi się tak jak za pierwszym razem niewykluczone, że zdecyduję się na dokupienie wydania UHD. 'Szklana pułapka" - uzupełnienie serii. [attachment=1727] RE: Reacher - kolekcja - Mefisto - 23-06-2023 Cudowne! Nie wiem co lepsze - tagline Edge of tomorrow czy Szklane pułapki Kocham Czechy!Ile dałeś za Die hardy? RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 23-06-2023 Chyba te Śmiercionośne paści . Kosztowały po 7,7 euro/ 177 koron za sztukę.
RE: Reacher - kolekcja - Mierzwiak - 23-06-2023 (23-06-2023, 08:44)Reacher napisał(a): "Na skraju jutra" - niestety tylko BD. Zdecydowałem się na taki zakup ze względu na dodatki na płycie.Ta sama płyta Blu-ray z dodatkami jest w zestawie z UHD
RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 23-06-2023 Wydanie UHD + BD znalazłem tylko na Filmarenie ale za grubo kosztowało. Oczywiście mam na myśli wydania z płytą BD z polskimi napisami. RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 10-07-2023 Pozazdrościłem Mefisto deseru [attachment=1728] Avatar 2 kupiony bezpośrednio w sklepie Galapagosa. [attachment=1729] RE: Reacher - kolekcja - Juby - 10-08-2023 (09-08-2023, 17:42)Reacher napisał(a): Pytanie czy bierzecie pod uwagę również DVD? Jeżeli tak to u mnie łącznie na wszystkich nośnikach Eastwood - 28 ![]() Wczorajsza dyskusja na ten temat uświadomiła mi, że filmów Clinta mam zaledwie 5, z czego 4 na DVD i nie włączałem ich od lat. Sprawdziłem wieczorem na obecnym sprzęcie jak się prezentują i niestety nie najlepiej (Invictus wręcz tragicznie). Cel na ten rok - poprawić ten stan rzeczy, aby Unforgiven w 4K nie stało samo tak smutno na regale ![]() A twój wynik - szacunek! <dałem punkcik reputacji> Widziałem 32 z 39 filmów Eastwooda, wersji PL na Blu-ray lub UHD z tego co liczę doczekało się 20. RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 10-08-2023 Dzięki .Na te 28 filmów w mojej kolekcji składa się : 3 UHD, 14 BD i 11 DVD. Naliczyłem 19 filmów Clinta wydanych na BD i UHD z wersją PL (podałeś, że 20, nie mogę doszukać się tego dwudziestego). Te 17, które posiadam - UHD 1) Bez przebaczenia 2) Sully 3) Przemytnik BD: 1) Zagraj dla mnie Misty 2) High Plains Drifter 3) Breezy 4) Akcja na Eigerze 5) Co się wydarzyło w Madison County 6) Prawdziwa zbrodnia 7) Gran Torino 8) Oszukana 9) Invictus 10) Medium 11) J. Edgar 12) Snajper 13) Jersey Boys 14) 15:17 do Paryża Dwa pozostałe, których nie mam: Richard Jewell (jakoś mi nie podszedł, oglądałem go raz i nie mam ochoty na powtórkę, jak kiedyś zmienię zdanie to dokupię), Cry Macho (byłem zażenowany podczas seansu, C.Eastwood nie powinien już grać w filmach, wiek zrobił swoje + ten beznadziejny synek, który grał Rafo - tego filmu nigdy nie kupię). Napisz proszę, którego brakuje, chyba, że Ty pomyliłeś się w liczeniu .
RE: Reacher - kolekcja - Juby - 11-08-2023 dvdmax ma wyprzedanych Kosmicznych kowbojów z napisami rzekomo z naszego rynku: https://www.dvdmax.pl/kosmiczni-kowboje-blu-ray,art14635 Ja Richarda Jewella biorę na pewno, podobał mi się tak samo, jak nie bardziej od Przemytnika (to dwa najlepsze filmy Clinta od czasu Gran Torino). Jest w przystępnej cenie, więc pójdzie na pierwszy ogień obok blupgrade'ów GT (już zamówiony), Invictusa i Oszukanej z DVD. Cry Macho rzeczywiście marne, ale przynajmniej jest Clint na ekranie, więc na pewno postawiłbym go na półce chętniej od 15:17 do Paryża i J. Edgara, z których nie pamiętam nic poza tym, że mocno mnie wynudziły. RE: Reacher - kolekcja - Reacher - 11-08-2023 "Kosmiczni kowboje" to raczej jedno z " wydań widmo", których na stronie dvdmax nie brakuje. Nie ma nawet numeru EAN. Wiele razy zdarzało się, że w ich zapowiedziach pojawiały się tytuły, które nigdy nie zostały wydane i latami tak wiszą na ich stronie. |