![]() |
|
Małe co nieco od Wolfman - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Małe co nieco od Wolfman (/watek-male-co-nieco-od-wolfman) |
RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 30-12-2016 Kupione w Usa. Mam nadzieję, że wyjdą kolejne Też z Usa. Będę musiał za parę mcy zrobić porządek i wtedy powrzucam lepsze fotki. Doszło mi ponad 100 steelbooków. Zebrałem wszystkie Batmany łącznie z animowanymi i tym najbardziej drogim i unikalnym. Kupiony używany kompletny na Ebay Te fotki zrobił kolega, który przywiózł moje steele z Niemiec. Rush hour 1 i 2 posiada polskie napisy, Spawn też. Innych nie sprawdzałem Najdroższy kosztował 80 zł, najtańszy (większość) 35 zł. Kupiony za 65, nie wiem czy nie będę żałował, bo pewnie wydadzą 4k z pl. Kupione za 130zł. Zastanawiałem się nad trzecim polskim, bo pozbyłem się figurek, ale chyba i tak wezmę brytyjski. 80zł to nie 250 zł. Christine za 30 zł Przyczajony tygrys z pl za 75zł, odpuściłem w tym wypadku steela z kiepską wersją obrazu. Brakowało mi tego w kolekcji crapów o super obcisłych majtach. Chinatown całe 40zł, bardziej mi się podoba od tego z UK American beauty 75zł, wg mnie warto, śliczny steelbook. X-Men po 9 dolca
RE: Małe co nieco od Wolfman - cubex83 - 31-12-2016 ty jak zwykle jak aktualizacja to już dużą ilością steeli (to co ja lubię) tak trzymaj sam mam niektóre w kolekcji a niektóre w planach zakupu (jak możesz to zapodaj fotki całej kolekcji steeli, ile masz na dzień dzisiejszy steelbook-ów ?)
RE: Małe co nieco od Wolfman - meaner - 02-01-2017 Raczej wiecej Ja kupuje tak luźno i mam około 300.
RE: Małe co nieco od Wolfman - misfit - 02-01-2017 Tą płytę UHD Przyczajonego lepiej sprawdź u jakiegoś znajomego bo spora ich część, która krąży po sklepach, jest nie do odtworzenia. No i Goodfellas wypadałoby podmienić płytkę ze steela na remastera z dużo lepszym obrazem, nieco lepszym dźwiękiem, większą liczbą dodatków i przy okazji pl wersją językową. RE: Małe co nieco od Wolfman - Gieferg - 02-01-2017 To kiedy startujesz z wyprzedażą BD w związku z przejściem na nowy format?
RE: Małe co nieco od Wolfman - misfit - 02-01-2017 Za tę cenę Goodfellas nie warto łykać w UHD, minimalna różnica względem remastera z 2015r. Jak się chcesz przekonać do UHD to z tych pozycji z dostepną pl wersją sugerowałbym na początek Sully, Magnificent Seven lub Pacific Rim i to pomimo tego, że te dwa ostatnie są z DI 2K to różnica względem BD jest duża, głównie dzięki wzorcowemu wykorzystaniu HDR i WCG, ale nie tylko. RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 02-01-2017 (02-01-2017, 14:28)misfit napisał(a): Magnificent Seven lub Pacific Rim Ten pierwszy mam w steelu z Usa, a drugi kupiłem używkę. RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 10-01-2017 Mały up promocyjny 12,50 funta Zavvi Alice cena jak wyżej 4k uhd 13,50 Amazon - polska wersja. Slipcovery na hdr mocna rzecz. Niestety oznakowanie brytyjskie to nie nalepka. Star treki 9 promocja Zavvi 9 funta. Wykupiłem pojedynczo wszystkie Justice promocja jak wyżej Easy rider 6 funta Zavvi American beauty 15 euro ebay
RE: Małe co nieco od Wolfman - czuubakka - 10-01-2017 No fajnie, ale nic nie widać? Ok, już widzę Easy Rider i American B, fajne filmy. RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 10-01-2017 Wszystkie filmy dają radę. Nawet Avengers, choć odstaje w tyle za pozostałymi. |