Filmozercy.com | Forum
Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy)
+--- Wątek: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki (/watek-za-garsc-dolarow-za-kilka-dolarow-wiecej-dobry-zly-i-brzydki)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 08-08-2025

(08-08-2025, 12:10)Mefisto napisał(a):  Z Arrow. Czyli z Wrocławia
Mam nadzieję, że moja, sydneya33 i Asha-9001 wkrótce dojdąWink Niektórym Arrow wysyła najwyraźniej ekspresem z PolskiWink

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Fitzer - 08-08-2025

U mnie to samo, w Hadze od 03.08, ale w mailu od Arrow jest napisane, że przewidywana data dostawy 11-13 sierpnia, więc chyba nie ma co panikować.

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Redrum - 08-08-2025

Ta sama sytuacja też jest u mnie. Nie ma co panikować i utyskiwać.
W przypadku Mefista sprawdza się powiedzenie "Ostatni będą pierwszymi".

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Ash-9001 - 08-08-2025

Dobrze wiedzieć, że jest nas tu kilka osób w takiej samej sytuacji. Jak nasze płyty nie dojdą to możemy złożyć pozew zbiorowy. Do trybunału w Hadze Wink

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - sydney33 - 09-08-2025

Przeważnie paczki od Arrow docierają po 7 dniach, bardzo szybko. Już byłem przekonany ,że zaginęła. Zaskoczyło mnie ,że jest tyle osób które są w podobnej sytuacji. Okres wakacyjny i stąd takie opóźnienia. Paczka na którą czekam z WOW.HD po 23 dniach w końcu wyruszyła w dalszą trasę z Belgii. To pokazuje ,że mają tam bałagan. Nasze paczki prawdopodobnie też dotrą tylko trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość.

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 11-08-2025

Arrow na razie bez odzewu, tymczasem amazon wyslal do mnie zamowiony zapasowo egzemplarz

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - sydney33 - 13-08-2025

Otrzymałem informację z Arrow ,że paczka wyruszyła w dalszą drogę. "Spring GDS"

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - kulcikriu - 13-08-2025

Ja tez widze aktualizacje z dzisiaj, wiec wyglada na to, ze dotra do mnie dwa egzemplarze - dajcie znac czy ktos bedzie chetny

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Ash-9001 - 13-08-2025

Też widzę, że paczka w końcu ruszyła.

RE: Za garść dolarów / Za kilka dolarów więcej / Dobry, zły i brzydki - Mefisto - 27-08-2025

Cytat:Easter eggs:
DISC ONE:
- On the Special Features screen, highlight the return arrow (as if to return to the main menu) and press [Right] for a music-only clip with Tuco (0:40).

DISC TWO:
- On the Special Features menu, select "Play Film with Uncut Torture Scene". From this screen, highlight "Play with 'grotto' scene" and press [Right] to display "...and more!". Select to view the film with the deleted "Angel Eyes Arrives" and "Bones in the Desert" foootage included (181:57).