![]() |
|
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe) |
RE: Gry komputerowe & konsolowe - Glaeken - 13-12-2015 (13-12-2015, 16:53)Mateusz napisał(a): Obcy izolacja z promocji w biedronce?Nie. Tę grę akurat kupiłem w sklepiku MUVE na targach gier komp w Wawie. Te 3 gry z biedry to Unchartedy + Watchdogs + AC Syndicate. Wieśka 3 też mam w planach ale wolę poczekać na jakąś edycję complete/goty etc. Chciałbym też zaopatrzyć się w Tropico 5 (świetna seria strategii ekonomiczno-dyktatorskich wreszcie na konsolę) oraz Last of Us. Tę ostatnią mam na PS3 jak i unchartedy ale to są tak świetne gry i grafika jak najbardziej ma tu znaczenie. RE: Gry komputerowe & konsolowe - Jaszczomp89 - 13-12-2015 A tak w ogóle to zapraszam forumowiczów do wymiany nicków na psn, może kiedyś uda się zagrać w coś razem Mój nick: mamrot-89_91 RE: Gry komputerowe & konsolowe - Glaeken - 13-12-2015 Mój nick: Glaen RE: Gry komputerowe & konsolowe - Mateusz - 13-12-2015 (13-12-2015, 17:05)Jaszczomp89 napisał(a): Po ograniu podstawki Wiedzmina polecam dodatek Serca z Kamienia, naprawde swietny kawalek kodu. Dodatek mam w planach, zwłaszcza że do wersji pudełkowej dodają karty do gry w Gwinta. Po Wiedźminie chciałem ograć właśnie The Last of Us albo Uncharted, bo jakiś mi te tytuły umknęły na PS3, a wszyscy je polecają. Mój nick: Czarna_Mamba38 Aktualnie przez sieć gram w SW: Battlefront. RE: Gry komputerowe & konsolowe - Szczepan600 - 13-12-2015 Nick oczywiście: szczepan600 :-). Ja posiadam PS4 od maja... kolekcja gier urosła mi strasznie (kosztem filmów). I też ostatnio skończyłem Until Dawn. Ciekawy tytuł, ale od drugiej połowy... w pierwszej bardzo nieudolnie budowane napięcie i przekombinowanie fabularne. Jednak i tak udany. RE: Gry komputerowe & konsolowe - Panaes - 13-12-2015 To i ja się podłączę: Panaes ;] Konsolę mam od kwietnia (PS4 oczywiście, bo PS3 od lat). Kolekcja gier do ogrania ciągle wzrasta. Na obydwie konsole. Mój konik, to Bloodborne, którego wymaxowałem już, a i tak gram dalej. ;] RE: Gry komputerowe & konsolowe - igoriev - 14-12-2015 Ceny gier ostro lecą w dół (święta?) no i np GTA V ostatnio w MM poleciało stówkę w dół to ludzie aż się dusili w alejkach. Until Dawn też potaniał a póki co mam tylko względnie mocnego kompa i PS3, które praktycznie kupiłem tylko dla odtwarzacza blu ale widzę, że w playu jest dostępne PS4 to może akurat wziąłbym sobie zamiast telefonu tylko że wciąż za mało exów względem peceta no i co tu począć?
RE: Gry komputerowe & konsolowe - Inuki - 15-12-2015 Ja się trochę wychyliłem z tłumu, bo 3 dni temu kupiłem Xboxa One :-P RE: Gry komputerowe & konsolowe - igoriev - 15-12-2015 Kinect przyciągnął czy co innego?
RE: Gry komputerowe & konsolowe - Mateusz - 15-12-2015 Pewnie Tomb Raider.
|