Filmozercy.com | Forum
Polskie sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Polskie sklepy internetowe - komentarze (/watek-polskie-sklepy-internetowe-komentarze)

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - KaMario - 19-12-2019

Może faktycznie było to mniej niż 50% zniżki, ale nie zmienia to faktu, że cena była atrakcyjna.
Właśnie dostałem smsy z wiadomościami o możliwości odbioru paczek w księgarni.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - piti198 - 19-12-2019

U mnie w mieście nie ma opcji dostawy do księgarni, bo chyba nawet takowej nie ma. Big Grin Są jakieś punkty w kioskach ruchu, żabkach itp A brałem dostawę do paczkomatu, bo kiedyś nie miałem takiej opcji, że mogłem odebrać w domu, tak miałem wygodniej, nie musiałem się szarpać z kurierem, jak dostarczał przesyłkę, a ja byłem w pracy. A odnośnie przesyłek zagranicznych, to do ich odbioru zatrudniłem mamę, która jest na emeryturze i mi robi taką przysługę. Smile To pewnie teraz zrobię tak odnośnie przesyłek krajowych, bo jak w przypadku zamówienia ze świata książki znowu będzie taki cyrk z inpostem, to rezygnuję z paczkomatów.

Edit: Mam jednak te rekonstrukcje ze świata książki.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - prodarek - 23-12-2019

(13-12-2019, 15:02)Mefisto napisał(a):  
(12-12-2019, 14:11)Juhas napisał(a):  Everest UHD za 28 zł z wysyłką w cenie Tongue

Dzięki. Kliknąłem - zobaczymy czy zrealizują i nie będzie żadnej lipy, bo sklep widzę pierwszy raz na oczy.

Ja dzisiaj dostałem film.

RE: Polskie sklepy internetowe - promocje - Pablo0909 - 16-01-2020

(16-01-2020, 08:27)Marioo napisał(a):  To: Rozdział 2 w merlinie za 2,39 zł na Blu-Ray, 4K i DVD. 100% błąd, ale może zrealizują Cool

Faktycznie jest taka cena za 4K UHD, jednak czar pryska, gdy dodasz do "Koszyka". Wtedy cena jest już "normalna", znaczy się 138,99 Tongue  Big Grin

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Dziel - 16-01-2020

Ja zapłaciłem z wysyłką 9,38 zł status przetwarzanie. Pewnie i tak nic z tego nie będzie Wink

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Marioo - 16-01-2020

Już poprawili, niby na tym podglądzie nadal jest 2,39 zł, ale jak wejdziesz w konkretną pozycję, to tam już cena jest normalna za wszystkie nośniki. Status mam również "przetwarzanie", ale i tak wiadomo, że anulują Dodgy

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - gumbas - 16-01-2020

(16-01-2020, 09:51)Marioo napisał(a):  Już poprawili, niby na tym podglądzie nadal jest 2,39 zł, ale jak wejdziesz w konkretną pozycję, to tam już cena jest normalna za wszystkie nośniki. Status mam również "przetwarzanie", ale i tak wiadomo, że anulują Dodgy

Merlin zrealizuje, przy ostatniej pomylce na toy story 4 za 2,39 zł mi wyslali

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Wolfman - 16-01-2020

Bądźcie optymistami, na pewno wyślą i nie zbanują konta.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - KaMario - 16-01-2020

U mnie po dodaniu do koszyka było 2,39 zł i za taką cenę zamówienie jak na razie otrzymało status: przetwarzanie.
Na liście zamówień mam: w realizacji.

RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Dziel - 16-01-2020

(16-01-2020, 10:06)Wolfman napisał(a):  Bądźcie optymistami, na pewno wyślą i nie zbanują konta.

Jak wyślą już film to mogą i zbanować tyle co ja tam zamawiam Wink