Filmozercy.com | Forum
Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD (/watek-mateusz-kolekcja-blu-ray-i-dvd)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 09-06-2018

Na drugim zdjęciu wszystko po 9.99 zł.

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Wolfman - 09-06-2018

Była kolekcjonerka tego Greja w promocji z soundtrackiem, chyba też nie miała błędów.

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 08-08-2018

Dotarła w końcu włoszczyzna z promocji 4 za €40. Wszystko z polską wersją.

[Obrazek: p1090184-min.jpg]

Z Francji jakiś czas temu dotarła Czarna Pantera w "kolekcjonerce" z popiersiem skarbonką. Shy

[Obrazek: p1090187-min.jpg]

[Obrazek: p1090189-min.jpg]

Transformers: Ostatni rycerz za 29 zł. Była w sumie tylko jedna sztuka w moim MM, a kasjerka nie mogła wyjść z podziwu, jak można kupić za 30 zł film, który ma cenę 170 zł. Smile W sumie byłem pewien, że do skorzystania z promocji trzeba będzie wziąć jakiś film od Imperiala, ale wygląda na to, że to jednak promocja MM, który wziął za dużo Transów do promocji z Xboxem i wyprzedaje resztki. To dobrze, bo w sumie i tak z trudem zdołałem coś dobrać, żeby się załapać na promocję. Gdyby promocja dotyczyła tylko wydań od Imperiala, to bym odpuścił. I na koniec, dzisiejsza przesyłka z trylogią Predatora. Myślałem, że przyjdą trzy zwykłe wydania w kartoniku, a tu taka miła niespodzianka. Dzisiaj wieczorkiem wjeżdża jedynka. Big Grin

[Obrazek: p1090190-min.jpg]

[Obrazek: p1090192-min.jpg]

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Juhas - 08-08-2018

Mateusz wiem, że jest temat z Predatorem ale przejrzałem cały i pewnie jestem ślepy ale zaryzykuję pytaniem. Jest polska wersja w tej trylogii 4K ?? Smile Smile

Tak, polska wersja jest w każdym z trzech filmów.

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - paniron - 08-08-2018

Nie taniej wyszłoby, te filmy z pierwszej fotki z amazon.co.uk z promocjii na Primeday? Tam filmy wychodziły po 7-9£.

Ta cena za najnowsze transy dobra, choć mi to by musieli raczej tyle dopłacić, żebym go jeszcze raz obejrzał ;-)

Nie pamiętam, żeby aż tak tanio wychodziły wtedy te filmy, ale może nie zwróciłem uwagi. Co do Transów, to wziąłem tylko dla aspektów wizualnych. Widziałem tylko urywki wydania Blu-ray i byłem pod warażeniem jakości obrazu i jestem ciekaw, jak to będzie wyglądało na UHD. Przy okazji porównam sobie z wersją z iTunes. Smile

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - czuubakka - 08-08-2018

(08-08-2018, 16:50)Mateusz napisał(a):  popiersiem skarbonką
[Obrazek: vqGeMsr.gif]

Tylko zostało wrzucać monety...Smile

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mefisto - 08-08-2018

Będziesz korzystał z tej skarbonki, czy po prostu nawrzucasz tam cukierków?

[Obrazek: hot-shots-deux-bridges.jpeg]

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - misfit - 08-08-2018

Gdy obejrzysz Goodfellas to daj znać jak się prezentuje na naszym OLEDzie.
Na blu-ray.com dostał ocenę 1/5, chociaż mam wrażenie, że ta jedynka to bardziej należałaby się mapowaniu tonów obrazu w jego TV + ew. nieprawidłowo wykonanej kalibracji Big Grin