Filmozercy.com | Forum
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum)
+--- Wątek: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze (/watek-nowa-odslona-filmozercow-opinie-i-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Kirek - 20-08-2017

Dorzucę kamyk do dyskusji o integracji strona - forum i dodam do tego jeszcze filmoskop.

Na stronie ukazała się recenzja wydania BD 'John Wick 2". Niestety w temacie na forum, brak informacji o tym wydaniu, choćby linku do recenzji. W filmoskopie również cisza, brak zawartości płyty, brak galerii, nawet EAN nie uzupełniony. Trochę szkoda, że takie informacje nie są kompleksowo wprowadzane.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - matwiko - 20-08-2017

Nie wchodzę wogole na główną, dlatego dopisuje sie do prosby o dodawanie informacji do tematów o filmach i oczywiscie do bazy filmoskopu.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mateusz - 20-08-2017

Czemu nie wchodzisz na główną?

Kirek z tym Filmoskopem masz całkowitą rację. Na początku starałem się tego pilnować, ale wyleciało mi z głowy. Postaram się o tym pamiętać. Johna Wicka już uzupełniłem.

RE: Konkurs - wygraj film "Auta 3" na DVD! - Marioo - 17-11-2017

Czy nie myśleliście, że w dzisiejszych czasach atrakcyjniejsze byłyby nagrody na blu-ray niż na DVD? I może kiedyś zorganizowalibyście jakiś konkurs dla tych, którzy nie mają facebooka i nie mogą polubić strony. Na pewno wielu, w tym ja, ma facebooka głęboko w poważaniu i niestety na starcie tacy użytkownicy są spaleni.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mateusz - 17-11-2017

Nie od nas zależy, jakie wydania dystrybutor przeznacza na konkurs, aczkolwiek egzemplarze Blu-ray też się zdarzają. Co do Facebooka, to myśleliśmy akurat ostatnio nad jakimiś nowymi formami konkursów, które mogłyby przeplatać się z tymi Facebookowymi, więc możemy o tym podyskutować. Weźcie tylko pod uwagę, że przy okazji organizowania konkurs chcemy też, żeby miało to jakiś wpływ na rozwój portalu. Dzisiaj to Facebook jest najpopularniejszym serwisem społecznościowym i trzeba liczyć się z tym, że ilość lajków przekłada się na rozpoznawalność strony.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Marioo - 17-11-2017

No tak, czasami zdarzały się nagrody na blu. Jeśli to sprawka dystrybutora, to wiele wyjaśnia. Co do facebooka, to ja to wszystko rozumiem, ale jestem z tego pokolenia, które wyrosło bez Internetu i do mnie to jednak nie przemawia. Profile stron na FB może jeszcze mają sens, ale za dużo już widziałem, żeby móc się pozytywnie wypowiadać o FB.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mister Tadeo - 17-11-2017

Nawet u takich gigantów jak filmweb - jeśli się zdarzają u nich konkursy z filmami - to są dvd.
U nas były do wygrania na Blu Bridget Jones 3, Szybcy i wściekli 8, Sztuka kochania, Pokot, Jestem mordercą, Ciemniejsza strona Greya.
Czyli 6 tytułów - to nie jest zły wynik.
Co do fejsa - to Mateusz wyjaśnił już, jaki cel nam przyświeca z facebookiem.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - kliw - 17-11-2017

Jeszcze blu-ray Rekiny Wojny.

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Marioo - 12-12-2017

Na stronie głównej coraz częściej pojawiają się recenzje wydań. Czy nie byłoby dobrym pomysłem, żeby dodać jakąś zakładkę, coś na wzór spisu wydań z polską wersją językową, gdzie będzie alfabetyczny spis recenzowanych wydań i link prowadzący do recenzji? Przekopywanie się przez newsy staje się coraz bardziej uciążliwe, nawet przy użyciu wyszukiwarki czy korzystania z tagów "filmy", "seriale", "wydania".

RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 04-01-2018

Wyszukiwarka w ogóle bez sensu działa. Jak wpisuję trzy słowa, to oczekuję wyników zawierających te trzy słowa, a nie którekolwiek z nich.

EDIT: Można coś z tym zrobić? Bo obecnie nie mogę nic znaleźć.