![]() |
|
Latający Cyrk Monty Pythona - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Seriale (https://forum.filmozercy.com/dzial-seriale) +--- Wątek: Latający Cyrk Monty Pythona (/watek-latajacy-cyrk-monty-pythona) |
RE: Latający Cyrk Monty Pythona - Kirek - 09-06-2017 Zaraz się okaże, że moje wydanie to unikat ![]() Proszę sprawdźcie w filmoskopie czy Wasze wydanie ma ten sam EAN. Wojtek w temacie ze swoją kolekcją potwierdził, że trzeci sezon z prawidłową okładką ma taki sam EAN jak moje. Obecnie mamy wynik: prawidłowa okładka 3:1 walnięta okładka Jeżeli jeszcze ktoś ma w swojej kolekcji sezon 3 z polskiego wydania to niech sprawdzi jaką ma okładkę i się pochwali. Ustalam jaki mam unikat
RE: Latający Cyrk Monty Pythona - paniron - 03-08-2019 Kilka dni temu brytyjski Network poinformowal, ze 7-ego Pazdziernika wyjdzie: Monty Python's Flying Circus Norwegian Blu-ray Edition £100 Strona podaje, ze w tym wydaniu ogolnie znajda sie polskie napisy, ale czy na wszytkich plytach...? Data wydania: 7 Pazdziernik Cena: 100£ Obraz: 1080i HD Region: ABC Liczba plyt: 7 EDIT: Podobno zamawiajac bezposrednio ze strony Network i uzywajac kodu: whizzobutter2019 - dostaniemy 10% znizki. RE: Latający Cyrk Monty Pythona - Bender - 03-08-2019 Ja chętnie, ale na takie pudła zbyteczne to już nie mam miejsca
RE: Latający Cyrk Monty Pythona - misfit - 03-08-2019 U mnie pokazuje £83.33, a z kodem whizzobutter2019 - £75 + £12 za przesyłkę do PL. Jeśli faktycznie będzie pl wersja to może się skuszę
RE: Latający Cyrk Monty Pythona - Kirek - 03-08-2019 Śliczne i na BD. Trzymam kciuki aby polskie napisy były dostępne we wszystkich sezonach ![]() filmoskop: http://filmozercy.com/filmoskop/edition/4451725 RE: Latający Cyrk Monty Pythona - paniron - 03-08-2019 (03-08-2019, 15:20)misfit napisał(a): U mnie pokazuje £83.33, a z kodem whizzobutter2019 - £75 + £12 za przesyłkę do PL. Mi po dodaniu do koszyka pokazuje 100£ i odejmuje 10£ po wpisaniu kodu. Robilem to z pozycji goscia, bo nie posiadam tam jeszcze konta. Moze kupowales u nich wczesniej i Ci naliczylo dodatkowy rabat? PS. Naskrobalem do nich maila, z zapytaniem o dostepnosc polskich napisow; dam znac jezeli mi odpisza. RE: Latający Cyrk Monty Pythona - Kirek - 03-08-2019 Tez napisałem do nich maila ![]() Do października troszkę czasu zostało to może nawet jak nie mieli a zobaczą zainteresowanie to zmienią zdanie
RE: Latający Cyrk Monty Pythona - misfit - 03-08-2019 (03-08-2019, 16:53)paniron napisał(a): Mi po dodaniu do koszyka pokazuje 100£ i odejmuje 10£ po wpisaniu kodu. Robilem to z pozycji goscia, bo nie posiadam tam jeszcze konta. Robina z Sherwood u nich lata temu kupowałem, ale nie sądzę żeby tu chodziło o jakieś rabaty. Bardziej chodzi tu o odliczenie VAT przy wysyłce do Polski. Ale sprawdźcie sami po zarejestrowaniu się u nich na adres PL i dodaniu produktu do koszyka. RE: Latający Cyrk Monty Pythona - Pai-Chi-Wo - 03-08-2019 Discount to jest rabat, czyli: Subtotal £100.00 Discount £10.00 Shipping Free WHIZZOBUTTER2019 Total (tax incl.) £90.00 czyli cena z podatkiem VAT można tak: Order as a guest czyli kupić u nich raz jako gość bez zakładania konta a po dodaniu adresu do PL i Checkout wyjdzie koszt przesyłki bo Shipping Free jest tylko do UK - napiszcie ile wychodzi przesyłka do Polski? -------------- ale po wpisaniu (testowo) Polski wyszło mi tak show details Monty Python's Flying Circus Norwegian Blu-ray Edition Monty Python's Flying Circus Norwegian Blu-ray Edition x1 £83.33 Subtotal £83.33 Shipping £12.00 z kodem czy bez suma do zapłaty wychodzi ta sama (jeszcze do potwierdzenia) RE: Latający Cyrk Monty Pythona - misfit - 04-08-2019 Cytat:The PRE-ORDER price for the set is £100.00 (including VAT at the current rate of 20%). Orders received from outside the UK will not be charged VAT but your order may be subject to local taxes. Wszystko się zgadza. Z tym, że nie wiem dlaczego kodzik -10% Ci nie działa. U mnie bez problemu wchodzi:
|