![]() |
|
Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Seriale (https://forum.filmozercy.com/dzial-seriale--14) +--- Wątek: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) (/watek-better-call-saul-zadzwon-do-saula) Strony:
1
2
|
RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - czuubakka - 22-08-2018 @Mateusz, dzięki za info. (22-08-2018, 13:43)Łukasz napisał(a): głównie pod względem pokazania rozwoju bohaterówNo faktycznie, zajebisty rozwój głównego bohatera...co kto lubi. eot. RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - Bykovsky - 22-11-2018 Dla mnie to idealny spin off głównego serialu, jeśli chodzi o fabułę. Świetnie ukazują background świata stworzonego w Breaking Bad. Cieszy powrót wielu postaci. Jednak za minus uważam to, iż zapowiadano serial w gatunku komedii, ale najwidoczniej od tego odeszli. Oczywiście Jimmy jest zabawny, ale wydaje mi się, że to nie jest to o czym myśleli na początku. Uważam też, nlze spin off powinien mieć raczej mniej sezonie niż serial główny, a zapowiada się odwrotnie. Liczę na jeszcze jeden serial tego typu, może o Gustavo. RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - Łukasz - 25-02-2019 Ciekaw jestem kiedy możemy spodziewać się nowych odcinków Zadzwoń do Saula? Pewnie później niż zwykle, bo praca planie filmu o dalszych losach Jessiego z Breaking Bad trwa, i zaangażowane są w nią osoby z BCS właśnie. Fajnie, że wspomniany film pojawi się na Netfliskie, ciekaw jestem, czy zobaczymy w nim jakieś retrospekcje, czy może tylko samą dalszą historię po tym, co miało miejsce w finale Breaking Bad. A może pojawi się tam Saul, czy też bohater zniszczony przez życie, jakim jest Jimmy w przebłyskach przyszłości w Better Call Saul?! Ciekawi mnie również, czy zobaczymy tam Waltera White'a, czy jedynie będą, o nim czasami wspominać? A może twórcy filmu odniosą się do tego, co dotyczy przeszłości Jimiego McGilla? Wierzę w twórców, czyli to co finalnie zaprezentują będzie na minimum dobrym poziomie. RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - Robenos - 27-02-2019 Ja już nie mogę się doczekać 5 sezonu. Podobno ma być w lipcu/ sierpniu. Ja jestem ciekaw jak to się stanie, że Kim z nim nie będzię. Bo końcówka sezonu 4 wyraźnie to sugeruje. RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - Łukasz - 27-02-2019 Pewnie ona z nim nie będzie w związku, ale czy całkowicie zniknie z serialu to wątpię, bo scenarzyści poprowadzili jej postać tak, że teraz jest prawie równoprawnym bohaterem obok Jimiego/Saula. Jej wątki są naprawdę ciekawe. RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - leszekm - 29-03-2023 Czy ktoś może potwierdzić że włoskie wydanie Better Call Saul sezon 3 posiada polskie napisy. Na opakowaniu pisze że są ale podobno brak. Odpowiem sobie: tak RE: Better Call Saul (Zadzwoń do Saula) - Gieferg - 07-04-2023 Breaking Bad jak dla mnie było o wiele lepsze, Saul do połowy spoko, a potem coraz gorzej, ostatnie sezony z trudem domęczyłem do końca. |