![]() |
|
ZOOM sklep, z najlepszymi promocjami i dłuuugą dostawą - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: ZOOM sklep, z najlepszymi promocjami i dłuuugą dostawą (/watek-zoom-sklep-z-najlepszymi-promocjami-i-dluuuga-dostawa) |
RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - djgromo - 05-01-2019 A doszło w ogóle komuś zamówienie do Polski w ciągu kilku ostatnich miesięcy? Moje zamówienie było z końca września i już wtedy paczki nie dochodziły. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Pablo0909 - 05-01-2019 Moje 2 zamówienia były z końca czerwca i połowy lipca, więc jeszcze wcześniej. I oba nie dotarły do mnie. ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - vandel - 05-01-2019 Moje ostatnie zamówienie z 18.10.18 doszło. Czekam teraz na zamówienie z 17.12 trylogia jurassic może dojdzie Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - MasterThief - 05-01-2019 Ja zamówiłem na eBay od Zoom steelbook z trylogią Mumii na BD w niskiej cenie w październiku - do dzisiaj nie dostałem, po kilku tygodniach wysłali drugą sztukę i także nie doszło. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Mr.Hankey - 05-01-2019 Dobrze muszą wychodzić na tych wysylkach do Polski.
RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Pablo0909 - 05-01-2019 A co dobrego mają z tego, poza nieświadomymi klientami? Kasę dostają w funtach, zwracają tę samą kwotę również w funtach. Stratnym jest klient, który płaci z konta złotówkowego i zwrot dostaje w funtach. Złodziejskie kursy walut... P.S. Skrót myślowy, bo myślałem o tym, że oni od jakiegoś czasu nie wysyłają do Polski. Bo, na zdrowy rozum- ileż może tych przesyłek ginąć??? RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Mr.Hankey - 06-01-2019 Wielu osobom wysyłają najpierw jedną paczkę, ta ginie, po czym wysyłają drugą, która też nie dociera i dopiero oddają kasę. Jak dla mnie biznes średni. Dziwne, że w ogóle jeszcze oferują wysyłkę do Polski, albo nie zmieniają przewoźnika. Przecież w końcu muszą się zreflektować, że im się nie kalkuluje. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - misfit - 06-01-2019 To jest raczej szerszy problem wysyłki z UK do PL gdy sprzedawca wybiera najtańszą opcję wysyłki i nie dotyczy tylko zoom, ale np. Entertainment Store (ebay) czy OnlineMusicFilmsGames (amazon marketplace) i zapewne wielu innych miejsc. Problem z tymi wysyłkami polegał na tym, że trzeba było na nie długo czekać, ale kiedyś jednak docierały w 99% przypadków. Jak widać od kilku miesięcy problem znacząco się pogłębił. W 2018 roku miałem dwie zaginione przesyłki z UK. To więcej niż przez moje ostatnie 10 lat zakupów z tego rejonu. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - djgromo - 06-01-2019 Z Entertainment Store z ebaya zamawiałem w lipcu i też nie doszło. RE: ZOOM sklep, którego należy unikać jak zarazy - Gieferg - 06-01-2019 Cytat: i nie dotyczy tylko zoom, ale np. Entertainment Store (ebay) Od nich nigdy mi nic nie zginęło, z tym, że ostatnio kupowałem coś w lutym 2017. |