![]() |
|
Problemy z nowymi wydaniami - ponowne foliowanie i inne - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny) +--- Wątek: Problemy z nowymi wydaniami - ponowne foliowanie i inne (/watek-problemy-z-nowymi-wydaniami-ponowne-foliowanie-i-inne) |
RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - Gieferg - 15-01-2019 Paranoi ciąg dalszy. Nie spotkałem się jeszcze chyba z żadną wypalcowaną płytą od Filmostrady. Co do ponownego pakowania - jeśli żadnych śladów typu rysy/odciski na płycie nie widać, to nie ma się czego czepiać, chyba, że komuś naprawdę się nudzi i lubi robić problemy. Ja nie widzę sensu. RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - Daras - 15-01-2019 Trochę „nakrzyczałem” na Empik i poprosiłem o kontakt z „wyższą instancją”. W efekcie otrzymałem maila z przeprosinami oraz zapewnienie, że folia powinna być oryginalna! Specjalista X obiecał osobiście dopilnować moje zamówienie (z tym, że ja płytę już kupiłem wcześniej). Gieferg, potwierdzam (po raz kolejny) palcowanie płyt od Filmostardy. Po prostu tak trafiałem... EDIT: Często, choć nie zawsze, opakowania foliowane amatorsko dostawałem podtopione. Nadto, na płytach znajdowałem odciski palców, rzadziej zarysowania. Skończyłem z takimi zakupami. RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - ifeelveryblah - 15-01-2019 (15-01-2019, 15:06)Gieferg napisał(a): Paranoi ciąg dalszy. Przecież po ponownym pakowaniu jest uszkodzone pudełko. Jakim cudem nie widzisz problemów? RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - Ethan - 15-01-2019 Przecież bylo wspominane, że Imperial oraz Filmostrada muszą ponownie foliować, bo nie są w stanie pozbyć się naklejek promocyjnych RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - ifeelveryblah - 15-01-2019 Przecież te nalepki bardzo łatwo schodzą I dlaczego niby mieliby foliować termicznie? Bronisz tego MM jak tylko możesz, a ja tam pracowałem i wiem jak jest.
RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - czuubakka - 15-01-2019 (15-01-2019, 16:23)Daras napisał(a): poprosiłem o kontakt z „wyższą instancją”.Ty tak na serio? O jakąś tam "folię"? Naprawdę nie masz innych zmartwień?
RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - Gieferg - 15-01-2019 (15-01-2019, 17:47)ifeelveryblah napisał(a): Przecież po ponownym pakowaniu jest uszkodzone pudełko. Jakim cudem nie widzisz problemów? Nie zawsze. Jak jest uszkodzone (w sensie pofalowane) to owszem, widzę problem... ale zwykle i tak to olewam. RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - Daras - 15-01-2019 (15-01-2019, 19:30)czuubakka napisał(a):(15-01-2019, 16:23)Daras napisał(a): poprosiłem o kontakt z „wyższą instancją”.Ty tak na serio? O jakąś tam "folię"? Naprawdę nie masz innych zmartwień? Tak, ja tak na serio. Nie mam ostatnio innych zmartwień i wszystkim filmożercom życzę w Nowym Roku tego samego. Na marginesie. W różnych miejscach na forum czytałem wypowiedzi dotyczące preferencji kolekcjonerów. I tak - określoną część osób drażnią np. linie papilarne, innych zniekształcone pudełka czy rysy na krążkach. Ja to rozumiem, tak jak i rozumiem odmienne punkty widzenia. Moje podejście jest niezmienne: płacę dobrymi pieniędzmi i takiego produktu oczekuję.
RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - igoriev - 15-01-2019 Osiem filmów zamówionych z oferty po 22.99 z czego sześć foliowanych termicznie z pofalowaną folią na pudełku ![]() Trochę niefajnie... RE: Promocje w sklepach (MM/Saturn/Empik) - Ethan - 16-01-2019 byłem w media i prawie wszystkie takie na półce były np cały nakład spidermana. pamiętam, że większość była kiedyś w akcji za 39,99 i tamte naklejki były często nie do zdarcia i pewnie imperialowi było szybciej ogarnąć nowe foliowanie niz siedzenie i zrywanie tych naklejek.
|