![]() |
|
Jak trafiliście na Filmożerców? - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Jak trafiliście na Filmożerców? (/watek-jak-trafiliscie-na-filmozercow) |
RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Użytkownik usunięty64562 - 24-04-2016 Post usunięty RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Gieferg - 24-04-2016 Niezadowoleni są jak do tej pory tylko ci, którym się przeszkadza w przerabianiu forum w śmietnik. Wracając do sedna: O tym pewnie już mało kto pamięta, ale Kolekcjoner DVD czyli stare forum, w początkach swego istnienia działało raczej niezbyt intensywnie i mało co się na nim działo, dopiero gdy pod koniec lata 2009 trafiła tam grupa osób, które o zbieraniu filmów dyskutowały wcześniej na obumarłym już (choć wciąż istniejącym) MovieForum i KMFie, rozkręciło się i funkcjonowało przez kolejne 5 lat, aż do czasu gdy tamtejszy admin przepadł jak kamień w wodę. Jesli dobrze pamiętam, link do KolekcjoneraDVD dostałem od użytkownika o nicku Ronaldinho (też już go na forach nie widać). RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Marioo - 24-04-2016 Prawdziwy Ronaldinho już jakiś czas temu usunął się w cień, to i użytkownik Ronaldinho postanowił pójść w jego ślady, dlatego go już nie widać po forach
RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Juby - 24-04-2016 (24-04-2016, 12:49)pred895 napisał(a): Z kolekcjonerdvd.pl >> Same here. Któregoś dnia wszedłem na kolekcjonera i zwrócono mi uwagę, że wszyscy przenoszą się na nowe forum. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Szczepan600 - 24-04-2016 Oczywiście z Kolekcjonera. Jednak dotarcie tam nie było już tak łatwe :-D. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Kirek - 24-04-2016 Szukałem informacji o filmach na BD. Trafiłem na poral.eu a tam znalazłem link do forum. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Wolfman - 24-04-2016 (24-04-2016, 13:01)poral napisał(a): Ja też byłem zawsze zadowolony ale jest taki typek G. który w umiejętny sposób potrafi uprzykrzyć przyjemności. Ja właśnie szukałem swego czasu możliwości dorabiania napisów w locie i to był artykuł sędziego G xD. W ten sposób tu wylądowałem RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - Mefisto - 24-04-2016 To nie ja trafiłem na Filmożerców, to Filmożercy trafili na mnie. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - kliw - 24-04-2016 Ja szukałem informacji o promocjach blu-ray i tak tutaj trafiłem. RE: Jak trafiliście na Filmożerców? - matwiko - 24-04-2016 Jak chyba większość ludków trafiłem ze starego forum a tam znalazłem się chyba przez forum KMF gdzie szukałem informacji o opakowaniach dvd Na początku filmożerców było dużo młodej krwi ale teraz wykrystalizowała się i tak ta sama stara ekipa z kolekcjoneraDVD. Choć jest parę nowych osób które aktywnie współtworzą forum i bazę filmoskopu i za to im wielkie dzięki. Podsumowując dla mnie to przedłużenie starego forum jedynie z brakiem kilku osób które gdzieś przepadły po przenosinach. |