Filmozercy.com | Forum
Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne (/watek-szczepan600-kolekcja-vhs-dvd-bd-i-inne)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - quadyful - 12-11-2014

Naprawdę super kolekcja ,gratulacje .Obejrzałeś już wszystkie te filmy ?
PS:Zastanawiam się dlaczego masz Jezusa za avatara ? Smile

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - Marioo - 12-11-2014

Ufok z torbą z Czasu Honoru wygląda świetnie Big Grin

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - faccalto - 12-11-2014

Gruba kolekcja. Naprawdę podziwiam.

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - Szczepan600 - 12-11-2014

Naturalnie dzięki wszystkim za miłe słowa. Teraz poopowiadam na pytania.

KamilSlanek-> Głowa Electro z Amazing Spider-Man 2.

Mateusz-> Nie ma tak dobrze. Dean jest uszkodzony (od spodu głownie) i ma wgięty róg. Mówi się trudno.

Laware-> Tak z Zavvi. Oni pakują steele w kartoniki, więc rzadko coś się uszkadza (chyba dopiero 2 razy miałem do nich pretensje). Mój Posejdon był bez zarzutu.

Ashka-> Tak wyszedł i można go było kupić w Tesco za 5,99zł. Co do kota to posprawdzałem sobie info jak go dostałem... w zależności jaką prośbę przykleisz na łapce to właśnie "wybansowuje"... okropny kicz :-D... ale mnie bawi.

Quadyful-> Wszystkie nie. Jestem zawieszony w wiecznym 65-70%. A dlaczego Jezus? Wiesz facet z brodą jak każdy inny ;-). (zapewniam, że nie jest związane z np. gorliwą wiarą).

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - acidos - 12-11-2014

Wow jest wiele pozycji filmowych których można pozazdrościć jednak podpis Stana Lee to jest coś ,zwłaszcza że na rodzimym tm-semicu Smile

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - accept2 - 12-11-2014

ja też jestem pod wrażeniem!

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - Mefisto - 12-11-2014

szczepan jak zawsze pozamiatał fotkami Smile naprawdę ładnie to wygląda po uporządkowaniu, no i widzę jest nawet kącik do pogadania Smile

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - Jaszczomp89 - 12-11-2014

kopara opadła...zazdroszcze kolekcji!

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - MoviePsycho - 13-11-2014

MEGA kolekcja. Ciekawe jak wygląda pokój filmowy.

RE: Szczepan600 - Kolekcja VHS/DVD/BD i inne - Szczepan600 - 14-11-2014

Heh chyba muszę tu rozczarować. Mój pokój filmowy jest po prostu salonem. Średniej jakości 55cali Plazmy Samsunga i tzw. rzutnik Dźwięku Yamahy... Salon mam wiecznie zagracony sprzętem filmowym wiec nawet jakoś estetycznie się to nie prezentuje. Naturalnie nie jest tak, że nie chcę tego zmienić. Już dawno pewnie zainwestowałbym w lepszy TV czy głośniki, jednakże stwierdziłem, że nie ma to sensu w czasie gdy moim marzeniem jest mała "salka kinowa" z Projektorem, Pro-fotelami i mocnym zestawem głośników.... i do tego dążę. Jednak pewnie przez jeszcze 3-5lat moje marzenie będzie tylko... marzeniem :-P.