![]() |
|
Snappery (ash-traye) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dział ogólny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-ogolny) +--- Wątek: Snappery (ash-traye) (/watek-snappery-ash-traye) |
RE: Snappery (ash-traye) - matwiko - 22-11-2014 Dzięki. Fail-Safe, trafiony zatopiony! dopisuje do listy nonanomorphic Ale Murder at 1600 jest na dwustronnej płycie, na jednej 16x9 a na drugiej 4x3. Ciekaw jestem czy do 4:3 przycieli obraz czy to było jakieś open matte. Jak Ci sie chce to sprawdź z ciekawości. RE: Snappery (ash-traye) - accept2 - 23-11-2014 Murder at 1600 jest: 4:3 - 1:33:1 a w 16:9 - 1.85:1 mówi Ci to coś? RE: Snappery (ash-traye) - matwiko - 23-11-2014 zgadza się, jest w 2 formatach. Chodziło mi jak to wygląda na filmie w kadrze
RE: Snappery (ash-traye) - accept2 - 25-11-2014 OK film w tym obrazie obraz (4:3) to klasyczny kwadrat w tv bez czarnych pasków u góry. Wygląda to nawet ok. 16:9 wypełnia cały tv i bez przycięcia obrazu. RE: Snappery (ash-traye) - kryst007 - 15-03-2015 Heh, ja akurat zacząłem kolekcjonować DVD na długo po wstrzymaniu produkcji snapperów, ale szczerze Twój post mnie nawet bardzo zainteresował tymi wydaniami . Może kiedyś jak będzie jaką promocja w internecie to sobie dokupię jakieś tytuły, które Warner Home Video/ Galapagos Films nie wznowiło na amaray'ach. Z tymi wydaniami to się wcześniej spotkałem w jakiejś wypożyczalni, a poza tym jedna z moich znajomych ma jeden taki (z tego co pamiętam to był chyba "Poltergeist" - klasyka horroru ). Może też niektóre z filmów jakie mam w zwykłych pudełkach to przeniosę na te snappery (choćby kolekcję Kubricka, ze względu na oryginalny obraz oraz dokument "Życie w obrazach"). Chociaż ten rozpis scen może irytować, bo zawsze znajdzie się jakiś spoiler
RE: Snappery (ash-traye) - matwiko - 15-03-2015 Masz rację co do listy scen. Należy tego unikać jak się nie zna filmu. Najgorzej jak spojrzy się wynajmując płytę na ostatnia scenę a tam tytuł np. śmierć bohatera Ostatnio na allegro pojawiło się kilka snapperow z filmami z Barbarą Straisend min. Co jest doktorku o który pytales. Jak się okazuje jest w polskiej wersji językowej! Sprawdź profil Apitka RE: Snappery (ash-traye) - kryst007 - 16-03-2015 (15-03-2015, 18:26)matwiko napisał(a): Ostatnio na allegro pojawiło się kilka snapperow z filmami z Barbarą Straisend min. Co jest doktorku o który pytales. Jak się okazuje jest w polskiej wersji językowej! Sprawdź profil Apitka O, dzięki! Jednak nie wiem czy teraz kupię, bo nie mam tyle pieniędzy , ale jak tylko będę miał i ta aukcja będzie jeszcze aktywna to kupię na pewno
RE: Snappery (ash-traye) - matwiko - 16-03-2015 Nie no cena jest zaporowa. Na innej aukcji masz też niemieckie wydanie za 69zł http://allegro.pl/no-i-co-doktorku-barbra-streisand-dvd-od-reki-i5131793757.html Ale teraz jak już wiadomo że są napisy w wersjach niemieckiej, frnacuskiej i hiszpańskiej to sprawdzaj na amazonie. Tam wyjdzie najtaniej. Na niemieckim z wysyłką wychodzi 9 euro ![]() Z tym że jak się okazuje jest też polski snapper, sprawdziłem i ma nawet polską okładkę. W 2003 zostały wydane 4 filmy z Barbrą Streisand w snapperach: "Jak się zabawić?", "Wariatka", "Wielkie starcie" oraz wspomniane "No i co, doktorku" Będę na niego polował choć wydaje mi się niezłym unikatem skoro do teraz na niego nie trafiłem
Snappery (ash-traye) - bartnikp - 16-03-2015 Snappery to czysta perfekcja. Jednym z moich pierwszych filmów w kolekcji był Batman Tima Burtona i od tamtej pory zakochałem się w tych pudełkach. Nikt nigdy nie wymyślił nic lepszego i nikt nigdy nie skopał tak sprawy zamieniając je na plastiki... Poniżej moje zbiory ![]()
RE: Snappery (ash-traye) - matwiko - 17-03-2015 Balsam dla moich oczu Kilku zazdroszczę i na nie poluje ![]() No ale ten Mad Max to faktycznie unikat. Pierwszy raz widzę to wydanie! Czy te kilka brytyjskich mają polskie napisy? Jakie masz jeszcze w planach, szczególnie na których Ci zależy? |