![]() |
|
faccalto - kolekcja - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: faccalto - kolekcja (/watek-faccalto-kolekcja) |
RE: faccalto - kolekcja - Lukob - 30-11-2014 (30-11-2014, 18:30)faccalto napisał(a): Mam na myśli początek filmozercy.com pod obecną postacią, bo nie interesuje mnie skąd wyemigrowała większość użytkowników i nie ma to dla mnie żadnego znaczeniaI nie powtarzaj tego głośno. Raczej podziękuj kolegom ze starego forum za założenie i prowadzenie nowego.
RE: faccalto - kolekcja - Gieferg - 30-11-2014 No skoro chcesz wiedzieć: Te najlepsze: Jurassic Park*, Hobbit*, Winter Soldier*, Man of Steel*, Prince of Persia*, Gladiator*, Blade Runner*, Raidersi* i Krucjata*, BB* i TDK*, Avengers*, Wilk z Wall Street Te dobre/ok/w porządku/ujdzie: Bękarty, Iron Man 2*&3*, Spider-Man 3*, Thor 1* & 2*, Incepcja*, TDKR*, Czas Apokalipsy, Wyspa Tajemnic Słabizna: Robin Hood, Skyfall*, Oblivion, Godzilla, Prometheus*, Temple of Doom*, KOTCS, Battleship Reszty nie widziałem albo nie pamiętam. * a te mam na blu lub DVD. RE: faccalto - kolekcja - Szczepan600 - 01-12-2014 Nie wiem w jakim świecie Bękarty i Czas apokalipsy są kategorię niżej aniżeli Man of Steel, Pop, Wilk itp... ale luz :-). RE: faccalto - kolekcja - Sieciowiec - 01-12-2014 (30-11-2014, 22:47)Gieferg napisał(a): Te najlepsze:Oblivion i Prometheus są dobre za to Thor 1 & 2 to słabizna (jeszcze 1 ujdzie, ale 2 to już kaszanka) RE: faccalto - kolekcja - faccalto - 01-12-2014 Dla mnie Bękarty Wojny, Wyspa Tajemnic oraz Incepcja to zdecydowanie jedne z lepszych filmów. Z kolei Prometeusz, Godzilla, Oblivion, Skyfall oraz Robin Hood, uważam za naprawdę dobre kino rozrywkowe. Oczywiście każdy ma swój gust, dlatego dzięki @Gieferg za te oceny
RE: faccalto - kolekcja - blu-ray fan - 01-12-2014 (30-11-2014, 17:55)accept2 napisał(a): Jak ogólnie widać na Allegro się nie opłaca kupować. Lepsze są promocje sklepowe. bujda na resorach,ja wszystkie filmy kupiłem na allegro i jakoś nie narzekam RE: faccalto - kolekcja - faccalto - 01-12-2014 (30-11-2014, 21:37)Lukob napisał(a):(30-11-2014, 18:30)faccalto napisał(a): Mam na myśli początek filmozercy.com pod obecną postacią, bo nie interesuje mnie skąd wyemigrowała większość użytkowników i nie ma to dla mnie żadnego znaczeniaI nie powtarzaj tego głośno. Raczej podziękuj kolegom ze starego forum za założenie i prowadzenie nowego. Dobrze, w takim razie przepraszam wszystkich urażonych. Chciałem tylko zaznaczyć, że jestem od początku na filmozercy.com, a poprzednie forum mnie nie interesowało, gdyż nie byłem jego częścią i tyle w temacie. Ok szacun i pozdro RE: faccalto - kolekcja - Gieferg - 01-12-2014 Cytat:Oblivion i Prometheus są dobrePierwszy jest zbyt wtórny i nudny, a drugi zbyt głupi, żebym mógł je uznać za dobre. Różne kombinacje wymienionych czynników tyczą się także SKyfall (głupi i nudny), Godzilli (głupi i nudny jak cholera) i Robin Hooda (wtórny i nudny). Z kolei Incepcja to przykład straszliwego marnowania potencjału tematyki (a co za tym idzie jednego z większych rozczarowań jakie mi było dane przeżyć w kinie - choć ogólnie i tak jest w miarę ok). Cytat:Nie wiem w jakim świecie Bękarty i Czas apokalipsy sąW świecie kogoś komu po jednokrotnym ich obejrzeniu nigdy nawet nie przemknęła przez głowę myśl by do nich wracać, nawet pomimo tego, że teoretycznie mieszczą się w sferze zainteresowań. Ale to nie temat na takie dyskusje, więc na dalsze wyjaśnienia nie liczcie, no chyba że w dziale przeznaczonym na dyskusje o filmach. RE: faccalto - kolekcja - faccalto - 02-02-2015 Poniżej przedstawiam uzupełnienie swojej kolekcji na przestrzeni Grudzień - Styczeń. Niewiele, ale systematycznie coś tam wpada ![]()
RE: faccalto - kolekcja - freez - 02-02-2015 Niewiele? Sam bym tak chciał aby tak wpadało |