![]() |
|
Filmarena.cz - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: Filmarena.cz (/watek-filmarena-cz) |
RE: Filmarena.cz - acidos - 17-01-2015 Czeski Pianista dostępny na film arena bez PL? RE: Filmarena.cz - frantic85 - 17-01-2015 albo jestem ślepy, albo nie widze na ich stronce zmiany na język angielski?? RE: Filmarena.cz - TomaszG - 17-01-2015 Ja zamawiałem w ostatnią niedzielę i w środę rano paczka była u mnie. Warto dodać, że nowe promocje wrzucają zawsze w sobotę rano. RE: Filmarena.cz - Mierzwiak - 17-01-2015 Pytanie: używacie polskich znaków w swoich danych i adresie? Bo nie wiem czy używać ł, ó i ś, czy l, o i s
RE: Filmarena.cz - meaner - 17-01-2015 (17-01-2015, 08:31)frantic85 napisał(a): albo jestem ślepy, albo nie widze na ich stronce zmiany na język angielski??U góry po prawej stronie klikasz na flagę i masz.
RE: Filmarena.cz - TomaszG - 17-01-2015 (17-01-2015, 13:16)Mierzwiak napisał(a): Pytanie: używacie polskich znaków w swoich danych i adresie? Bo nie wiem czy używać ł, ó i ś, czy l, o i sJa zawsze używam tylko łacińskich i dochodzi. RE: Filmarena.cz - Glaeken - 18-01-2015 Kilka przydatnych informacji ze sklepu: 1. Aby otrzymać dodatkową zniżkę lub bonusy w tym sklepie należy przekroczyć kwotę o wartości 20.000 CZK. 2. Wykupienie VIP membership gwarantuje: -Setting the home environment = branding with our proposed theme background or you can choose your favorite movie environment. -Nickname each of the sponsors will sponsor a special thanksgiving board. -During VIP membership will be by your nickname on the Web site sponsor film-arena.cz icon. -Discount on purchases in the e-shop Filmarena.cz purchase a VIP package from 3 months above. 3. Dopytałem czy planowane są inne steelbooki tytułów Warnera które wyszły ostatnio u nas, oto odpowiedź: "our distributor doesn't plan on releasing items Dances with Wolves, Unforgiven & Once Upon a Time in America in steelbook for now." 4. WIĘZIEŃ LABIRYNTU w steelu nie będzie miał polskich napisów: "Very unfortunately our distributor didn't state id the item THE MAZE RUNNER will have Polish subtitles." 5. GORĄCZKA w steelu z polskimi napisami została już wyprzedana w trybie preorderu. RE: Filmarena.cz - TomaszG - 19-01-2015 (18-01-2015, 11:22)Glaeken napisał(a): 4. WIĘZIEŃ LABIRYNTU w steelu nie będzie miał polskich napisów:Z tego co wkleiłeś wynika raczej, że dystrybutor nie ma tej informacji (a nie, że nie będzie), a szczerze mówiąc jest niezwykle mało prawdopodobne, by tych napisów tam nie było. RE: Filmarena.cz - Mierzwiak - 19-01-2015 Przecież czeskie napisy i dubbing (a co za tym idzie również polskie + lektor) są nawet w amerykańskim wydaniu tego filmu, więc nie ma takiej możliwości, by w wydaniu w steelbooku wersji PL nie było. RE: Filmarena.cz - Glaeken - 19-01-2015 Może jak steel będzie na stanie to sprawdzą i podadzą czy napisy PL są na 100% |