![]() |
|
Deadpool (2016) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy--13) +--- Wątek: Deadpool (2016) (/watek-deadpool-2016) |
RE: Deadpool (2016) - Wolfman - 12-02-2016 Po czym to widać po trailerach? Jedno i drugie drewno "wykazywało" się nie raz w różnych rolach. W Gone girl dało się go znieść bo grał przygłupa xD - pasował idealnie. RE: Deadpool (2016) - Gieferg - 12-02-2016 Nudny jesteś, serio. Jedyne co mnie wkurza w związku z Deadpoolem to to, że nie dam rady dzisiaj się wybrać do kina No nic, może jutro?
RE: Deadpool (2016) - Wolfman - 12-02-2016 To , że jesteś miłośnikiem wiecznego studenta, aktora jednej roli, nie oznacza , że inni podzielają tą samą opinię. Nie wspomnę już ile razy sam przynudzasz. Serio RE: Deadpool (2016) - faccalto - 12-02-2016 Jeszcze filmu nie widziałeś, a już po Reynoldsie jedziesz oraz po Afflecku, czego tym bardziej nie mogę zrozumieć. Przyznam, że za tym pierwszym sam nie przepadam, ale drugi z kolei zagrał w kilku cenionych przeze mnie filmach (Zaginiona dziewczyna, Miasto złodziei, Stan gry), a dodatkowo z powodzeniem zabiera się za reżyserkę (Gdzie jesteś, Amando, Operacja Argo), dlatego uważam, że Twoje zarzuty nazywania ich "aktorskim drewnem" są wyssane z palca. Zaznaczę tylko jeszcze, że obaj panowie są wciąż w młodym wieku, jak na aktorów, więc daj im jeszcze czas i szansę na zagranie udanej roli pod Twoje wymagania. Co do Reynoldsa to ponoć aktor stworzony do roli Deadpoola, a liczne recenzje, które miałem przyjemność już czytać tylko to potwierdzają. Przewiduje się, że będzie wcielał się w tę rolę latami, podobnie jak Hugh Jackman w Wolverina. Osobiście po trailerach byłem sceptycznie nastawiony do tego filmu, ale jak już wspomniałem recenzje mnie przekonują i planuje seans zaliczyć obowiązkowo. RE: Deadpool (2016) - Gieferg - 12-02-2016 Cytat:że jesteś miłośnikiem wiecznego studenta,? Cytat:aktora jednej roli,??? No fucking idea what R U talkin' about. RE: Deadpool (2016) - Haqu - 12-02-2016 Reynolds sie idealnie wpasowuje w postać deadpoola bo sprawia wrażenie aroganckiego i mało inteligentnego. Mi to tam nie przeszkadza, nie liczy się aktor tylko rola, każda kłoda drewna znajdzie dla siebie idealną rolę w tym lesie filmów
RE: Deadpool (2016) - Mateusz - 12-02-2016 Właśnie wróciłem z kina i już czekam na kolejny seans. Film daje dużo frajdy, świetne sceny akcji i dobry humor. Reynolds świetnie się odnalazł w tej roli i może grać Deadpoola do śmierci. Ciekawy eksperyment, który może mocno namieszać w kinie superhero, zwłaszcza że film na pewno się dobrze sprzeda.8/10 RE: Deadpool (2016) - Wolfman - 12-02-2016 Zobaczymy, każdy ma swój gust. Dla mnie jeden i drugi w rolach super hero się nie sprawdził. RE: Deadpool (2016) - faccalto - 13-02-2016 Skąd wiesz, że Affleck w kinie superhero sie nie sprawdził skoro, żadnego filmu w tej roli nie mogłeś z nim widzieć. Wyjaśnij prosze.... RE: Deadpool (2016) - Sokal - 13-02-2016 Grał grał. Zapewne chodzi o Daredevila :-) Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |