Filmozercy.com | Forum
Batman v Superman: Dawn of Justice - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach)
+--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy--13)
+--- Wątek: Batman v Superman: Dawn of Justice (/watek-batman-v-superman-dawn-of-justice)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Kapitan_kusiak - 17-04-2015

Nie rozumiem tej nagonki na Man of Steel. Wyraziste czarne charaktery. Epicka napierdzielanka z mega demolką. Mnie nikt w tym filmie nie wkur... swoją grą aktorską (w przeciwieństwie do zesranego Lexa Luthora w oryginale, z którego zrobili fajtłapę a'la Gang Olsena).

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Jaszczomp89 - 17-04-2015

Jedyny powód dla którego wybiorę się na nowego Supermana to właśnie Batman w wykonaniu Afflecka Big Grin a coś czuję, że będzie warto... a co do tej najnowszej zajawki to czekam na wersję w hd bo tego co się teraz błąka po internetach nie da się oglądać.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Artur - 18-04-2015

(17-04-2015, 20:46)Jaszczomp89 napisał(a):  Jedyny powód dla którego wybiorę się na nowego Supermana to właśnie Batman w wykonaniu Afflecka Big Grin a coś czuję, że będzie warto... a co do tej najnowszej zajawki to czekam na wersję w hd bo tego co się teraz błąka po internetach nie da się oglądać.

Batman v Superman: Dawn of Justice - Official Teaser Trailer [HD]

https://www.youtube.com/watch?v=IwfUnkBfdZ4

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Haqu - 18-04-2015

(17-04-2015, 20:46)Jaszczomp89 napisał(a):  Jedyny powód dla którego wybiorę się na nowego Supermana to właśnie Batman w wykonaniu Afflecka Big Grin
Ja jak chce sie pośmiać z Afflecka to odpalam Daredevila, nie potrzebny mi do tego jako Batman Big Grin
Dla mnie do tej pory jest to największy minus tego filmu. Nie wyobrażam sobie tej napakowanej drewnianej kłody jako Batman. Chciałbym się mylić dla dobra filmu Smile
Z reguły nie mam uprzedzeń do żadnych reżyserów czy aktorów, żeby iść na film stricte neutralnie i zobaczyć co ma mi do zaoferowania, no ale Ben Affleck to mój wyjątek Big Grin

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Artur - 18-04-2015

Ja byłem źle nastawiony do Andrew Garfielda w TASM 1, Ale po filmie uznałem że jest OK.
Co do Bena to w Daredevilu, to mi tak nie przeszkadzał, może dlatego że film miał taki komiksowy klimat i fajne efekty wizualne.
Ben Affleck jako Batman może przebić Keatona (Bale spada na 3 miejsce jako Batman), gorzej będzie chyba jako Bruce Wayne. No i ciekawi jego głos w zbroi, Pewnie używa modulatora głosu, Ale czy taki głos będzie tylko w tym pancerzu czy w zwykłym kostiumie też?

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Jaszczomp89 - 18-04-2015

(18-04-2015, 07:12)Haqu napisał(a):  Nie wyobrażam sobie tej napakowanej drewnianej kłody jako Batman.

Ja do Afflecka nic nie mam, a tym bardziej nie będę oceniał jego roli przed obejrzeniem filmu. Na pewno do roli gacka dużo bardziej mi pasuje on niż Bale ze skrzywioną mordą i rakiem krtani Tongue

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - meaner - 27-12-2015

Dzisiaj pojawiły się informacje że Batman v Superman: Dawn of Justice będzie z dubbingiem. Sad

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Szczepan600 - 27-12-2015

A to nie było oczywiste? W końcu... progres :-D. Poza tym spokojnie zwiastun sugeruje, że to i tak nie będzie udany seans, a wersja z napisami będzie dostępna.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - Gieferg - 27-12-2015

Informacja pojawiła się już kilka dni temu. Whatever, puszczą na TVNie z lektorem to się dorobi.

RE: Batman v Superman: Dawn of Justice - kryst007 - 28-12-2015

Trochę sobie nagrabię, ale no cóż... dla mnie ten film wcale ciekawie się nie zapowiada, a przynajmniej gdy widzę że robi go ta sama ekipa od "Man of steel" (z tym samym reżyserem i odtwórcą głównej roli mógłbym dla samej ciekawości zobaczyć, ale jak dołożyć do tego Goyera to wiem, że dla mnie to nie będzie dobry film). Do tego Affleck jako Batman mi zbytnio nie pasuje, chociaż na "Jokerze" Ledgera też wieszano psy zanim TDK pojawił się na ekranach, więc może wypadnie lepiej.