![]() |
|
Gra o tron - spoilery - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Seriale (https://forum.filmozercy.com/dzial-seriale--14) +--- Wątek: Gra o tron - spoilery (/watek-gra-o-tron-spoilery) |
RE: Gra o tron - Ula87 - 25-09-2015 Chyba nie z każdym. Dla mnie Gra o tron nie jest nudna, ale widać rozciągnięcie akcji, szczególnie w ostatnim sezonie. Niby było 10 odcinków, a treści w nich było tyle, że spokojnie można było zawrzeć je w 5, góra 6 odcinkach. No ale jak wiadomo, trudno jest się rozstać z kurą, znoszącą złote jaja. RE: Gra o tron - culturehigh - 28-11-2015 Dla mnie też serial nie jest nudny, ale to zabijanie bohaterów chyba powoli zaczyna mu doskwierać - coraz więcej w tym sadyzmu, niż dramaturgicznego szlifu. RE: Gra o tron - w_skapski - 14-05-2016 Ktoś ogląda ostatnią część? Jakieś opinie (bez spoilerów)? Bo ja tradycyjnie czekam, aż nazbiera się kilka odcinków, żeby łyknąć w całości
RE: Gra o tron - Mateusz - 14-05-2016 Ogólnie to nuda, stało się to czego się wszyscy spodziewali z Jonem, a reszta wątków wlecze się jak flaki z olejem. RE: Gra o tron - w_skapski - 14-05-2016 No to wygląda na to, że ginie w odmętach jak większość seriali przeciąganych ze względu na kasę... RE: Gra o tron - frantic85 - 14-05-2016 Dokładnie,pierwszy sezon bardzoo dobry,na drugi sie czekało,a pòźniej to już klepanie z przyzwyczajenia. Jakoś nie moge się zabrać za poprzedni sezon, nie ma już takiego ciśnienia, podobnie jak z TWD... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Gra o tron - meaner - 14-05-2016 A, tam nadal fajnie się ogląda. Oczywiście jest wiele wątków ciekawych jak i tych nudniejszych.- Nocna Straż - wątek Jona najbardziej mnie interesuje - Braavos - tutaj również ciekawi mnie jak potoczy się wątek Aryi. Stanie się maszynką do zabijania? - Królewska Przystań - nuddyyyy - Vaes Dothrak również nudy - Meereen - Tyrion nadal ratuje sytuacje, ale trochę akcja opadła. - Winterfell - Tutaj z zaciekawieniem przypatruje się jak potoczy się sytuacja z Rickonem. Spisek Umberów czy jednak zdrada. - Bran - wątek Brana również wydaje się trochę być ciekawy (szczególnie po ostatnim odcinku) RE: Gra o tron - Mateusz - 14-05-2016 (14-05-2016, 09:57)w_skapski napisał(a): No to wygląda na to, że ginie w odmętach jak większość seriali przeciąganych ze względu na kasę... Nie siedzę w tym temacie, ale wydaje mi się, że przeciągają serial, bo czekają na książki. (14-05-2016, 10:05)frantic85 napisał(a): nie ma już takiego ciśnienia, podobnie jak z TWD... GOT ma jedną istotną przewagę nad TWD. Pomimo rozlazłej i powolnej fabuły, te wszystkie wydarzenia doprowadzą w końcu do rozstrzygnięcia. Ciekawość kto ostatecznie zasiądzie na tronie nie pozwala odpuścić. RE: Gra o tron - Mateusz - 14-05-2016 (14-05-2016, 10:27)meaner napisał(a): A, tam nadal fajnie się ogląda. Na razie odklepali to czego wszyscy oczekiwali, zobaczymy jak to dalej się rozwinie. Ciekawe byłoby spotkanie Jona z Sansą, ale oczywiście muszą się minąć. (14-05-2016, 10:27)meaner napisał(a): - Vaes Dothrak również nudy W ogóle cały wątek Danki zaliczył niezły regres. Zamiast rozwijać swoją potęgę włóczy się gdzieś po świecie powtarzając swoją regułę i am daenerys stormborn of House Targaryen... co było zajebiste przy uwalnianiu nieskalanych, ale powoli zaczyna być męczące. (14-05-2016, 10:27)meaner napisał(a): - Bran - wątek Brana również wydaje się trochę być ciekawy (szczególnie po ostatnim odcinku) Tylko czemu przerywają retrospekcje w najlepszych momentach? Mogli już pokazać w ostatnim odcinku, że siostra Ned jest matką Jona. Bo jak rozumiem do tego to zmierza? RE: Gra o tron - Wolfman - 14-05-2016 Gdyby imbecyle trzymały się książki , nie kombinowały z wątkami, to mieliby co kręcić na osiem sezonów. Nie mam pojęcia, po co tak ucieli wątki co ciekawsze (kto czytał tom drugi, to wie jak pocięli drugi sezon, wątek i to co zrobili tam Boltonowie). Porobili ogólną nudę, wycięli kompletnie ludzi morza. Legendarnego rycerza (pomijam fakt , że grał go stetryczały dziadziuś, który wyglądał tak jakby miał problemy z podtarciem tyłka) ubili jak zwykła świnię w zaułku , bez żadnego chociaż epickiego finału , na który tej klasy rycerz zasługiwał. |