Filmozercy.com | Forum
Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD (/watek-mateusz-kolekcja-blu-ray-i-dvd)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - igoriev - 21-09-2014

Haha Big Grin W moim zasięgu są niestety tylko te w stolicy, może w poniedziałek coś jeszcze będzie się dało upolować Wink

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - matwiko - 21-09-2014

We wszystkich realach ta promocja. Dużo BD po 20 zł lub disneya BD po 40 z czym że drugi za pol ceny więc wychodzi po 30.
Niezle zakupy

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Jaszczomp89 - 24-09-2014

Mateusz bardzo fajny regał i świetnie wyeksponowana kolekcja. Marzy mi się taki "ołtarzyk" u siebie w domu Wink

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 24-09-2014

Dzięki, regał robiony na zamówienie i wyszedł w rozsądnej cenie. Miejsca jeszcze trochę jest, ale w końcu trzeba będzie się rozejrzeć za kolejnym, albo odstawić DVD do kartonów. Big Grin

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Jaszczomp89 - 24-09-2014

W ogóle widać, że regal fajnie się kontrastuje z Twoim salonem Smile ja też rozglądam się za nowym regałem, nie mamy z narzeczoną już gdzie upychać filmów, gier i książek Big Grin na regał robiony na zamówienie mnie niestety raczej nie stać, pomyśle o jakimś Billy z Ikei, wyglądają całkiem całkiem.

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - cubex83 - 04-10-2014

to ja podziękuję i też gratuluję kolekcji bo jest czego , widzę ze powoli się miejsce kończy więc trzeba zainwestować w nowy regał obowiązkowo Tongue

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 05-10-2014

Z nowym regałem poczekam, tymczasem dzisiejsza aktualizacja to same komiksy. Ostatnio jakoś postanowiłem się zainteresować tą dziedziną sztuki i nadrabiam zaległości. Zabójczy żart i pierwszy tom TWD już za mną, teraz zabieram się za nowe DC i na deser klasyk Millera.

[Obrazek: PA050054.jpg]

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - saikonoha - 05-10-2014

super zakupy!
Gdzie kupiłeś Miasto Sów bo chce kupić a na allegro trzeba dac ponad 120zł

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Szczepan600 - 05-10-2014

Jest Dodruk Miasta :-P.

Ogółem fajnie, że komiksy, ale NDC/N52 w większej ilości bym sobie darował :-D. Na rynku znów jest Watchmen, V, Trylogia Nikopola, Sandman od 1-7, Rork 1 i 2, Teraz dodruk Umowy z Bogiem... dużo dobrego stuffu, polecam na to wydawać hajsik ;-). Jednakże niech każdy robi jak lubi :-).

RE: Mateusz - Kolekcja Blu-ray i DVD - Mateusz - 05-10-2014

Upolowałem właśnie na allegro, 70 zł z przesyłką - 20 zł kupon na mobilne zakupy i wyszło śmieszne 50 zł.

Jeśli chodzi nowe DC, to czytałem same pozytywne opinie przynajmniej, jeśli chodzi o Batmana i Ligę sprawiedliwości. Przeczytam dwa pierwsze tomy i zobaczę co dalej, ale bardziej niż do samego komiksu ciągnie mnie do postaci Mrocznego rycerza, także strażników czy inne komiksy na razie odpuszczam.