![]() |
|
Małe co nieco od Wolfman - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Małe co nieco od Wolfman (/watek-male-co-nieco-od-wolfman) |
RE: Małe co nieco od Wolfman - MoviePsycho - 24-01-2017 Można ewentualnie z USA sprowadzić
RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 25-01-2017 Wszyscy lub prawie kolekcjonerzy steeli mają nowe wydanie Frozen , a teraz mam i ja ![]()
RE: Małe co nieco od Wolfman - Juhas - 25-01-2017 Moje córki byłyby wniebowzięte, ładne wydanie : D RE: Małe co nieco od Wolfman - Monica_Geller - 25-01-2017 (25-01-2017, 18:01)wolfman napisał(a): Wszyscy lub prawie kolekcjonerzy steeli mają nowe wydanie Frozen , a teraz mam i ja Kupiłeś, bo lubisz tą animację czy dlatego, że wszyscy ją mają? RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 27-01-2017 Znowu kilka drobiazgów. Nie robiłem fotki Joy z niemieckiego Amazon, bo jest paskudna okładka. Kosztowało 5,5 euro i posiada PL. Piła za 11 funta z Zavvi Nie sprawdzałem czy Zavvi ma prawa do pozostałych. Blade 3 z Zavvi też za 11 Bluza w promocji ze steelem Street fighter The last stand za 5,50 euro Amazon Wolf creek 2 za 5,50 euro. Kupiłem na Zavvi jedynkę, więc komplet. Flags of our fathers Amazon 10 euro Saturn 3 z Amazon za 11euro, całkiem udany steel, że się prosi by Hardware tak samo wydano. Lethal warrior za 8euro z Amazon
RE: Małe co nieco od Wolfman - meaner - 27-01-2017 Nie chciałeś zamówić Piły z Niemiec? Jest w podobnej cenie ale ma gratisowy plakat + 5 fotosów. Cena za Blade 3 fajna. Szkoda, że nie ma planów aby wydać 1 część. Po co Ci ta bluza? Chyba nie będziesz w niej chodził. ![]() PS. Jak możesz to dawaj mniejsze fotki. RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 27-01-2017 Jako nie fan street fightera będę w niej chodził do jakiejś brudniejszej roboty koło domu. Te plakaty to ścierwo, na zgięciach farba odpada. Wstyd to powiesić. Blade 2 kosztował tyle samo, wysłałem do Polski przez pomyłkę. RE: Małe co nieco od Wolfman - meaner - 27-01-2017 Do mnie właśnie ten steel dotarł w tym tygodniu i wg. mnie o wiele lepiej wygląda niż ten Zavvi. Z tym plakatem to przesada. U mnie nic takiego nie ma. Ale fakt faktem to, że te "plakaciki" nie nadają się na wieszanie. Ale za to jest to miła niespodzianka jako gratis. Co do Blade to wiem, że był w promocji i to zaraz po premierze. Dałem 4funty więcej w dniu premiery ale i tak nie żałuję. RE: Małe co nieco od Wolfman - Wolfman - 27-01-2017 Jedynkę Blade wydali tylko w Japonii i na EU wyjebka? Słyszałeś coś o steelach pozostałych z Piłą, Conan niszczyciel , Red Sonia, Ruroni Kenshin 1, Beverly hills 2,3, Robocop 2, Hellboy 2 (bo jedynkę to już dwa razy wydano) RE: Małe co nieco od Wolfman - meaner - 27-01-2017 Prawa i tylko prawa do dystrybucji w tym przeszkadzają. Już pisałem to nieraz. Dystrybucja w UK: Blade - Warner Blade 2 - EIV (Entertainment in Video) Blade Trinity - EIV (Entertainment in Video) Gdyby 1 część należała do EIV to mielibyśmy trzeci steelbook albo trylogię w jednym pudełku. A tak to czekamy aż Warner się zlituje i go wyda. Co do innych filmów to nie mam pojęcia o nowych wydaniach. Ale wg.mnie to na dalsze części Piły raczej nie ma co myśleć. Wątpię by się ukazały. Może i dobrze bo czym dalej w las to filmy coraz gorsze. Hellboya 2 wydali w steelu - UK, Niemcy Francja Robocop 2 - w Niemczech można dostać trylogię w jednym steelu Ruroni Kenshi - UK (obecnie dużo kosztuje ale można szukać filmu z drugiej ręki) Conan Niszczyciel - Francja (dostępny wraz z pierwszą częścią) |