![]() |
|
Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Dziel - Kolekcja 4K/BD (/watek-dziel-kolekcja-4k-bd--2819) |
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - pearlzfan - 13-01-2021 (13-01-2021, 13:32)Danus napisał(a): magnes z glowa Spideya (13-01-2021, 14:49)quadyful napisał(a): głowa Spideya to magnes,Acha, to by wiele wyjaśniało ![]() Na zdjęciu wygląda jak integralna część okładki. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 13-01-2021 (13-01-2021, 14:49)quadyful napisał(a): Deadpool z PL ?Tak to wydanie jest z polską wersją językową w theatrical i extended super duper cut na UHD i BD RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 24-01-2021 Kolejne zakupy ![]() ![]() ![]() Kolekcjonerka Big Lebowski z Empiku, w której zastąpiłem Blu-Ray steelbookiem z Zavvi
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - misfit - 25-01-2021 Pytanko o Rec - czy ta "production version" różni się od kinówki czymkolwiek pod względem jakości obrazu - nie licząc oczywiście różnic w klatkażu ? RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Gieferg - 26-01-2021 Dziel napisał(a):Last Blood jest również z USA. Wiem o tej skróconej wersji, ale aż tak bardzo mi nie przeszkadza brak prologu i tych kilku dodatkowych scen. Ważne, że nie jest to wersja wykastrowana z przemocy Wink Bardziej mi zależało na Dolby Vision i Atmos i brałem przy okazji żeby mieć już oba filmy razem. I już sprzedajesz? :> RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 26-01-2021 (25-01-2021, 20:17)misfit napisał(a): Pytanko o Rec - czy ta "production version" różni się od kinówki czymkolwiek pod względem jakości obrazu - nie licząc oczywiście różnic w klatkażu ?Nie oglądałem jeszcze tego nowego wydania od Arrow, ale "production version" trwa 3 minuty krócej i ma obraz w 1080i (26-01-2021, 17:29)Gieferg napisał(a): I już sprzedajesz? :>Wstawiłem Rambo na sprzedaż, bo udało mi się zamówić steelbook z Zavvi. Czekam teraz na realizację, bo w momencie składania zamówienia na steelbooki Rambo i Oblivion oba były już wyprzedane na stronie Zavvi. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Krzych2k - 28-01-2021 Na noże - śliczna okładka, szkoda, że film średni. Spider Man również super, jak i Tenet, skąd brane? NO I TEN RAMBO <3 RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 28-01-2021 Fakt Na noże to jeden z najładniejszych steelbooków z 2020 roku, który wyglądem przypomina książkę ![]() Spider-Man Uniwersum kupowałem z Filmareny, Homecoming i Far From Home to wydania z lenti od Zavvi, a Tenet to włoskie wydanie z Amazonu. Zapłaciłem za ten steelbook niecałe 23€, bo miałem do wykorzystania kod na 10€ rabatu
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 27-02-2021 Zakupy z lutego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Mefisto - 27-02-2021 LOL, gwiazdki wokół Carrie to niezła beka - nagle wygląda jak jakieś superhero
|