![]() |
|
MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: MasterThief - kolekcja filmów i seriali (/watek-masterthief-kolekcja-filmow-i-seriali) |
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - misfit - 16-12-2022 Diocletian, 55" z 3m? Maleństwo. Dla mnie ideałem z tej odległości byłoby 90 cali (a do ~2.40:1 wzwyż mogłoby być jeszcze więcej) i do tego zmierzam
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 16-12-2022 @Juby W międzyczasie już się pozbyłem zwykłego wydania, został mi tylko steelbook ![]() @Diocletian Nie ma czegoś takiego jak za duży TV (no chyba, że już naprawdę nie masz miejsca, tak jak u mnie i wzięcie czegoś większego niż 65" jest niemożliwe w mieszkaniu, które mam), do każdego rozmiaru da się przyzwyczaić (i znowu - tak długo jak TV się zmieści w mieszkaniu) Akurat mam taki salon, że odległość od kanapy do TV to 1,75 m i nie ma opcji na zmianę, zresztą nawet bym nie chciał, odległość dla mnie idealna do oglądania filmów czy grania
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Juby - 16-12-2022 (16-12-2022, 09:37)MasterThief napisał(a): @JubyCzyli zmiana na gorsze. (16-12-2022, 09:37)MasterThief napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak za duży
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mefisto - 16-12-2022 (16-12-2022, 09:37)MasterThief napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak za duży TV Twój wzrok powie co innego za parę lat
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 16-12-2022 Albo szyja
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - Mefisto - 16-12-2022 Szyja la beuf? To może żona wymasować
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - sebas - 17-12-2022 @MasterThief Jak zwykle konkretna aktualizacja. Takie pytanko. Czy Moonfall ma angielskie napisy? Z tego co udało mi się wyszukać w necie to raczej nie. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 18-12-2022 @sebas Jak pisałem przy robieniu update'u: "Moonfall (wydanie francuskie - na płytach oryginalny ANG Dolby Atmos i napisy wyłącznie francuskie z możliwością ich wyłączenia)" Wczoraj obejrzałem akurat i brak ANG napisów nie jest zbytnim problemem, Moonfall nie jest specjalnie trudny w odbiorze, za to w 4K wygląda obłędnie
RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - sebas - 18-12-2022 @MasterThief Faktycznie, przeoczyłem. Sorki. RE: MasterThief - kolekcja filmów i seriali - MasterThief - 23-02-2023 Skromny update bo tylko House of the Dragon (wydanie włoskie, same płyty UHD w steebooku, polski język w zestawie) oraz Halloween Ends (wydanie włoskie, brak PL). House of the Dragon w limitowanym wydaniu z kartami kolekcjonerskimi. Jakość zewnętrznego opakowania mogłaby być lepsza (chodzi mi głównie o sztywność kartonu), z drugiej strony na plus wypukłe smoki i tytuł No i na plus, że każda płyta wewnątrz osobno, a nie wciśnięte jedno na drugie jak choćby w 8 sezonie GoT.![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|