![]() |
|
Oglądanie filmów w kinie - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Ogólnie o kinie (https://forum.filmozercy.com/dzial-ogolnie-o-kinie) +--- Wątek: Oglądanie filmów w kinie (/watek-ogladanie-filmow-w-kinie) |
RE: Oglądanie filmów w kinie - Wolfman - 04-08-2026 ktoś oglądał Odyseję? Zamierzam pójść do IMAX, z powodu filmu powstała mała burza. Oglądałem YT - jeden grubas mówi, że epicko, łyso , że drewno. Nawet wśród smerfów od Camerona nie było tyle dymu RE: Oglądanie filmów w kinie - Mierzwiak - 04-08-2026 Sam sobie odpowiedziałeś, jak w przypadku każdego filmu jednym się podoba a innym nie, nie bardzo rozumiem co mają na celu tego typu pytania. Jak Ci powiem że film ekstra a wyjdziesz rozczarowany to będziesz żądać zwrotu pieniędzy? RE: Oglądanie filmów w kinie - NWWStation - 04-08-2026 Wybierz i sam oceń, opinie są różne. Sam idę jutro. Jedyne, co doczytałem i dosyć często się powtarza, na IMAX wypada lepiej i to nawet z jakiś takich głupich powodów, że są sceny, gdzie "w zwykłym kinie" czegoś nie widac — ktoś pokazuje na nocne niebo i mówi, że widać konstelacje gwiazd, a tam czarna plama, a na IMAX ją widać. Aha, no i część osób zarzuca, że mało/nie ma scen batalistycznych, więc jeśli to jest powód twojego wyjścia do kina, to lepiej poczytaj więcej na ten temat. RE: Oglądanie filmów w kinie - Mefisto - 04-08-2026 (04-08-2026, 10:29)Wolfman napisał(a): ktoś oglądał Odyseję? Kosmiczną? badabum-tssss RE: Oglądanie filmów w kinie - Wolfman - 04-08-2026 (04-08-2026, 10:43)Mierzwiak napisał(a): Sam sobie odpowiedziałeś, jak w przypadku każdego filmu jednym się podoba a innym nie, nie bardzo rozumiem co mają na celu tego typu pytania. Jak Ci powiem że film ekstra a wyjdziesz rozczarowany to będziesz żądać zwrotu pieniędzy?Tak z reguły jest, ale tu jest masa hejtu na ten film z pewnych względów. Więc trochę trudno tak ocenić na podstawie wielu zbyt emocjonalnych recenzji RE: Oglądanie filmów w kinie - Mierzwiak - 04-08-2026 (04-08-2026, 11:34)Wolfman napisał(a): Tak z reguły jest, ale tu jest masa hejtu na ten film z pewnych względów. Więc trochę trudno tak ocenić na podstawie wielu zbyt emocjonalnych recenzjiJeśli lubisz filmy Nolana to marsz do kina, co tu więcej powiedzieć. A majaki ludzi z problemami natury psychiczno-psychiatrycznej z samym filmem mają niewiele wspólnego. Dość powiedzieć, że jako głównego obrazka przeciwko Lupicie w roli Heleny używali screena ze sceny w której to nawet nie była Helena ale jej siostra. (aktorka zagrała dwie postaci) O tym że przepowiadali klapę a potem wymyślali że Universal sam wykupuje bilety bo wyszedł hit nie wspominając. Jak mówiłem, to nie ma nic wspólnego z poziomem filmu
RE: Oglądanie filmów w kinie - Mefisto - 04-08-2026 (04-08-2026, 11:58)Mierzwiak napisał(a): w której to nawet nie była Helena ale jej siostra I jaka to różnica, biorąc pod uwagę podstawy problemu? RE: Oglądanie filmów w kinie - Mierzwiak - 04-08-2026 (04-08-2026, 12:00)Mefisto napisał(a): I jaka to różnica, biorąc pod uwagę podstawy problemu?Jakiego znowu problemu? RE: Oglądanie filmów w kinie - Mefisto - 04-08-2026 No tak xD Walnąłeś bzdurę i teraz się zaczynasz wić jak wąż. Czego się spodziewałem. RE: Oglądanie filmów w kinie - Mierzwiak - 04-08-2026 Oho, zaczyna się. Stary, mam tylko jedna radę: wyłącz projektor i wyjdź czasem na świeże powietrze, tyle ode mnie. |