![]() |
|
Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Dziel - Kolekcja 4K/BD (/watek-dziel-kolekcja-4k-bd--2819) |
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 28-04-2021 Gdyby wszystkie te steelbooki DC z grafiką comic book były autorstwa Jima Lee to zamówiłbym wszystkie, a tak to bardziej podobał mi się ten z widłami. Nie przeszkadza mi aż tak bardzo brak krwi w tych kilku scenach. Godzilla to upgrade z Blu-Ray. Jak kogoś interesuje to steelbook Godzilla z UK ma wykończenie zero, a ten z Best Buy jest błyszczący. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - pred895 - 28-04-2021 (28-04-2021, 09:34)Wolfman napisał(a): Kupiłeś to ocenzurowane paskudztwo z widłami? A Godzillę po co brałeś? Z tego co pamiętam to w którymś updejcie kolekcji też pochwaliłeś się jakimś steelem/wydaniem tegoż filmu z UK
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wolfman - 28-04-2021 (28-04-2021, 13:47)pred895 napisał(a):Przeszłość, wyleciał ze świstem(28-04-2021, 09:34)Wolfman napisał(a): Kupiłeś to ocenzurowane paskudztwo z widłami? A Godzillę po co brałeś? RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 10-05-2021 Mały UP ![]() Uzupełnienie kolekcji MCU + DC. Niestety napisy i grafika na slipie Avengers nie jest idealnie dopasowana i trochę to denerwuje, ale przynajmniej steelbook nie jest uszkodzony GOTG Mondo to chyba obecnie najładniejszych steelbook z tego roku. Na żywo wygląda przepięknie
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 01-06-2021 Pozostałe zakupy z maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mogę potwierdzić, że włoskie wydanie Justice League posiada 4 płyty: 2x 4K UHD i 2x Blu-Ray. Na płytach 4K UHD jest dostępny dubbing, a na Blu-Ray dubbing + lektor. RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Juby - 01-06-2021 Czyli lektor tylko na BD . . .
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 21-06-2021 Ostatnio wpadło kilka nowych steelbooków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - engajner - 21-06-2021 Douglas na tym steelu wyglada jakby walec po nim przejechal
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Wolfman - 21-06-2021 cosik one ogólnie takie ciulowe. Nawet stary the last action hero o wiele lepszy. O basic nie wspomnę, tamten to kwintesencja najlepszej sceny z Sharon ![]() Cały w tłoczeniach, a tył taki jak tu front
RE: Dziel - Kolekcja 4K/BD - Dziel - 21-06-2021 Mnie tam się podobają ![]() Basic Instinct na żywo wygląda świetnie z tym wytłoczony pęknięciem na froncie. Last Action Hero wyglądałby zdecydowanie lepiej, gdyby miał błyszczące wykończenie, takie jak to wydanie z Best Buy. Nie wiem dlaczego w ostatnim czasie Europa dostaje steelbooki z gorszym wykończeniem. Obecnie jest bardzo mało steelbooków z tak bardzo pożądanym przez kolekcjonerów błyszczącym wykończeniem. Może skończył im się połysk? np. Wspomniany Last Action Hero w USA ma błyszczące wykończenie, a w EU zerowe, War of the Worlds z Best Buy jest błyszczący, a w EU matowy, Godzilla vs Kong z BB również jest błyszczący, a w EU tak jak wszystkie ostatnie wydania Warner Bros jest matowy itp. Najważniejsze jednak, że wszystkie te filmy wyglądają świetnie w 4K. Basic Instinct obejrzałem tylko kilka scen, ale transfer jest fenomenalny. Wezmę się za oglądanie dopiero po zakończeniu Euro, bo teraz ciężko znaleźć trochę wolnego czasu
|