Filmozercy.com | Forum
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie)
+--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Gry komputerowe & konsolowe - josephine - 02-09-2017

Ze swojej strony polecam zainwestować w zwykłą PS4, a pieniądze zaoszczędzone z pro poświęcić na Xboxa one S. Smile Sama jestem posiadaczką obu konsol, ale zdecydowanie więcej czasu spędzam na czwórce. A to wszystko przez społeczność, którą PS ma bardziej zarysowaną u nas niż zieloni. Dzielenie gier jest też możliwe na PS, jeżeli nie wymaga się grania koniecznie na swoim koncie, żeby nabijać trofea etc. W razie jakiś pytań, służę pomocą. Wink

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 02-09-2017

To właśnie xbox przez spiraconą 360 był popularny i jest wciąż w Polsce. Zmniejszyło się zainteresowanie trochę nim gdy M$ zapowiedział brak dostępności używek, ale szybko zmienili zdanie.

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Glaeken - 27-11-2017

Do ankiety zapomnieliscie dodać smartphone/tablet bo na tym tez ludzie grają Wink

Do rzeczy.. szukam FarCry 4 complete edition na PS4. Anyone?

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 27-11-2017

Nie osłabiaj, w promocjach nawet na ps store było po 50-60 zł. Chyba , że szukasz za 20 zeta to szukaj dalej

Gry komputerowe & konsolowe - frantic85 - 27-11-2017

W co aktualnie gracie na konsolach? Jako zecjestem mega fanem obcego to na ps4 zakupilem obcy izolacja wetsja nostromo, cos ok 40zeta...gra ma swoj klimat, i jak w filmie, strach spojrzec zza kazdej sciany, wejsc do nowego pomieszczenia... Tylko ze cholernie ciezka, trudna gra, trzeba troszke polazic, poszukac, pokombinowac. Mogliby inaczej rozwiazac sposob zapisu aktualnej rozrywki, za zadko mozna tego dokonac. Jestem narazie w 4 misji, jest ich ogolnie 19, wiec cala zabawa(zawal serca) przedemna Wink klimat, muza i wstawki nawiązujące do filmu mega plus!

RE: Gry komputerowe & konsolowe - shaman72 - 27-11-2017

Jak, ktoś lubi klimaty II WŚ, to polecam Heroes and Generals - klimatyczna sieciówka , po za tym bawię się w Combat Arms, ale to spaczenie zawodowe jest Wink

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 27-11-2017

Alien isolation to już stara gierka. Evil within 2 mogę polecić, jak ktoś lubi ceny z cebulką jak Alien isolation to polecam Until dawn. Ze tanich Dungeon 2 jest niezłe, nie najgorzej naśladuje Dungeon keeper, choć daleko jej do niej, to mimo wszystko nic podobnego nie ma. Dalej 2Dark , Darkest dungeon, Bloodborne również podane z cebulką. W super przecenie Homeworld remastered, Homeworld return to Kharak, za grosze The dark eye klątwa wron, potaniał Dawn of war 3, a z gier za zeta to nieśmiertelny The chaos engine

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Glaeken - 28-11-2017

(27-11-2017, 18:53)wolfman napisał(a):  Nie osłabiaj, w promocjach nawet na ps store było po 50-60 zł. Chyba , że szukasz za 20 zeta to szukaj dalej
Zapomniałem dodać, że szukam wersji pudełkowej.

Zakupiłem w necie Dragon Age Inkwizycja gold edition.. gra roku i ja ja jakims cudem pominałem. Niewybaczalny błąd ktory naprawię w swięta Smile

btw... planuję przesiadkę z PS4 1TB na PS4 1TB PRO (tak wiem, możecie sobie darowac dywagacje Wink ). Jakby byli jacyś chętni na konsole to dajcie znać.

Gry komputerowe & konsolowe - frantic85 - 04-12-2017

Hbo go mozna juz pobierac na ps4 i ps3 Smile

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Emdziu - 04-12-2017

(04-12-2017, 18:00)frantic85 napisał(a):  Hbo go mozna juz pobierac na ps4 i ps3 Smile
Hmm jakas jest oferta hbo go ? Subskrybcja ? Jest cos ciekawego poza gra o tron ? Wink