Filmozercy.com | Forum
Gry komputerowe & konsolowe - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie)
+--- Wątek: Gry komputerowe & konsolowe (/watek-gry-komputerowe-konsolowe)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Szczepan600 - 05-12-2017

Właściwie to najlepsze VOD na rynku. Trudniej je zdobyć, bo to usługa dodatkowa do abonamentu na cyfrową tv, ale podobno już niedługo. Hbo ma wręcz genialnych programerów i porcja perełek na ich platformie przyprawia o zawrót głowy. Nawet taki moloch jak Netflix musi uchylić czoła przed ich jakością tytułów filmowych. Z serialami jest nieco biedniej niż u konkurencji, ale HBO to jednak siedlisko tych często absolutnie topowych i o jakości realizacji, o którą inne stacje wciąż walczą.

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Emdziu - 05-12-2017

(05-12-2017, 05:04)Szczepan600 napisał(a):  Właściwie to najlepsze VOD na rynku. Trudniej je zdobyć, bo to usługa dodatkowa do abonamentu na cyfrową tv, ale podobno już niedługo. Hbo ma wręcz genialnych programerów i porcja perełek na ich platformie przyprawia o zawrót głowy. Nawet taki moloch jak Netflix musi uchylić czoła przed ich jakością tytułów filmowych. Z serialami jest nieco biedniej niż u konkurencji, ale HBO to jednak siedlisko tych często absolutnie topowych i o jakości realizacji, o którą inne stacje wciąż walczą.

A wiec na ps4 juz dostepne ? A xbox ? Musze sie temu przypatrzec ... ciekawe czy w moim kraju jest dostepne...

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Emdziu - 06-12-2017

Działa za granica ... na ps4 testowane Wink

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 29-04-2018

Grał ktoś w Resident evil 7 na PS VR?

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Mr.Hankey - 29-04-2018

Grałem ok. 5 minut i musiałem przerwać, bo mało pawia nie puściłemSmile Drugie podejście robiłem z Rezem i efekt był niestety podobny, więc to niestety nie dla mnie. Być może fajna zabawka, ale jakość grafiki odstrasza...

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 30-04-2018

Miałem podobnie, tyle , że dłużej wytrzymałem i było mi po prostu niedobrze. Tu nie chodzi o grafikę, ale obcowanie z klimatem gry jak w Resident evil biohazard. Efekt jest niesamowity jak sobie siedzisz przy wspólnej wieczerzy z "normalną" rodzinką i próbują cię karmić niezbyt świeżymi kończynami ludzkimi. Ciekawi mnie jak to na innych działa ten VR

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 16-09-2018

Gra ktoś w nowego TR na tv 4k? Gram na zwykłym i czuję lekki ból dupy, że mi coś jednak sporo ucieka.

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 25-04-2019

Jak coś posiadasz ze staroci to pisz na PW. Mogę kupić

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Bykovsky - 18-08-2019

Szkoda że ankieta nie jest wielokrotnego wyboru, bo gram zarówno na PS4, jak i na PS Vita.

Przymierzam się do kupna PS VR, ale obawiam się że nie będzie dłużej wspierane, gdy na horyzoncie jest PlayStation 5 i PS VR 2...

RE: Gry komputerowe & konsolowe - Wolfman - 21-08-2019

Jak jesteś rocznik 2000 to masz w co grać do końca życia obecnie. Przed 2000 wyszła masa perełek