![]() |
|
Płyta nie chce się odtworzyć - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Dział techniczny (https://forum.filmozercy.com/dzial-dzial-techniczny) +--- Wątek: Płyta nie chce się odtworzyć (/watek-plyta-nie-chce-sie-odtworzyc) |
RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Kubek - 26-09-2020 (26-09-2020, 00:13)Gieferg napisał(a): Reakcja na co?Reakcja na chamstwo. Czy to forum posiada jakiś regulamin? Z resztą - posiada, czy nie - chamstwo to chamstwo. (26-09-2020, 00:13)Gieferg napisał(a): Jakie trollowanie?Trollowanie (odsyłam do definicji) zaczyna się tu: (25-09-2020, 22:22)pred895 napisał(a): Już na etapie tarcia płyty o fartuch powinieneś mu powiedzieć "chyba cię pojebało" tak więc Zenek już zdążył napluć Ci w twarz niestety... (25-09-2020, 23:46)Mefisto napisał(a): LOL, zostałeś właśnie wyruchany w dupsko bez gumki - powodzenia życzę. (26-09-2020, 00:13)Gieferg napisał(a): Ale na pewno nie dałbym się odprawić z kwitkiem, ani nie olał sytuacji że gość porysował płytkę i taką mi oddał.i trwa do teraz. Zero konstruktywizmu, pisanie dla nabijania postów plus chamskie teksty i przechwałki "ja, to bym im pokazał". Jestem już duży chłopczyk i poradzę sobie i z tymi amatorami z MM bez niczyich chamskich uwag. RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Mefisto - 26-09-2020 (26-09-2020, 00:01)Kubek napisał(a): Fakt, dawno tu nie byłem Przy kasie w MM też chyba dawno nie byłeś, skoro nie umiesz rozmawiać z ludźmi i dałeś się skroić w biały dzień. Jeszcze było mu portfel oddać i przeprosić za zawracanie dupy Gość zrobił Cię w jajo, a Ty przychodzisz na forum i się żalisz nam. I co byś chciał? Ciasteczko? Temat wątku, to "płyta nie chce się odtworzyć", a nie "frajerstwo"
RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Kubek - 26-09-2020 (26-09-2020, 01:18)Mefisto napisał(a): Przy kasie w MM też chyba dawno nie byłeś, skoro nie umiesz rozmawiać z ludźmi i dałeś się skroić w biały dzień. Jeszcze było mu portfel oddać i przeprosić za zawracanie dupy Big Grin Gość zrobił Cię w jajo, a Ty przychodzisz na forum i się żalisz nam. I co byś chciał? Ciasteczko? Temat wątku, to "płyta nie chce się odtworzyć", a nie "frajerstwo"JPRD, rosja mentalna. RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Mefisto - 26-09-2020 No tak, tak. Rozpłacz się jeszcze i powiedz, że jesteś prześladowany za bycie mniejszością ![]() Cyrk po prostu. RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Gieferg - 26-09-2020 Kubek, ale może jednak nie przypisuj mi cudzych słów, co? RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Kubek - 26-09-2020 (26-09-2020, 01:37)Gieferg napisał(a): Kubek, ale może jednak nie przypisuj mi cudzych słów, co?Przepraszam, poprawione - ZAiKS poszedł do autora. RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Mefisto - 26-09-2020 Będę pobierał tantiemy zatem
RE: Płyta nie chce się odtworzyć - j.jacek - 28-09-2020 Wymiana wadliwej płyty wygląda następująco,dzwonimy na warszawski nr 22 868 57 60 jest to bezpośredni tel.do działu handlowego zgłaszamy problem (przy okazji napomknąłem że nie jest to jedyny przypadek i parę osób zgłasza również usterkę ) ja tak zrobiłem,zostałem zaproszony do siedziby celem wymiany . Płyta już jest.Dzwońcie piszcie gość jest bezproblemowy myślę że jak dobrze pogadacie to i wam wyśle gdzie trzeba bez wizyty,,nie wiem jak wygląda sprawa z załatwieniem tego we Wrocławiu,magazyny mamy w Warszawie. RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Pan Anatol - 18-10-2020 Interesuje mnie taki temat: małe pęknięcia na brzegach otworu w środku płyty. Na BD jeszcze nie natrafiłem nigdy na coś takiego, ale mam trochę starych DVD (z okresu, kiedy jeszcze najwyraźniej nie obchodziłem się z nimi aż tak ostrożnie), gdzie takie pęknięcia się pojawiają. Poszukałem trochę opinii w internecie i konsensus jest taki, że albo nic się z tym nie dzieje, albo płyta rozlatuje się w odtwarzaczu na drobny mak. Więc nie bardzo mi to pomogło. Macie jakieś doświadczenia z czymś takim? Zastanawiam się, czy zostawić to w spokoju, czy zrobić kopie zapasowe i z nich korzystać, czy może spróbować maznąć to pęknięcie jakimś klejem, żeby się nie zwiększało?
RE: Płyta nie chce się odtworzyć - Mefisto - 18-10-2020 Czy się rozleci to zależy od tego, jak duże są te pęknięcia. Na pewno bym niczym nie lepił, bo to może bardziej zaszkodzić płycie niż te pęknięcia. |