Filmozercy.com | Forum
Sklep Dvdmax.pl - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy)
+--- Wątek: Sklep Dvdmax.pl (/watek-sklep-dvdmax-pl)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Sklep Dvdmax.pl - lukee - 19-02-2019

(19-02-2019, 18:00)Pablo0909 napisał(a):  lukee nie skumałeś- pisałem cały czas o tym samym filmie, z polskiej dystrybucji, a nie o polskim i angielskim wydaniu.
Ja to wiem. Chodzi mi o to, że oni nie sprzedają tam przecież tylko dla Polaków i ich cena musi być pewnie konkurencyjna do wydania brytyjskiego.

RE: Sklep Dvdmax.pl - Kirek - 19-02-2019

Myślę, że tutaj chodzi o zagadnienie: skoro cena jaką oferują na amazon.co.uk ich zadawala to dlaczego takiej samej nie zaoferują w swoim sklepie/allegro? To jest spekulowanie rynkiem zbytu a ponieważ na polski rynek oferują wyższą cenę to wiadomo, że będzie to przez nas krytykowane Smile

RE: Sklep Dvdmax.pl - Kris - 28-02-2019

Co ciekawe, dvdmax sprzedaje też na allegro i co ciekawe czasami ma niższe ceny niż na swoim sklepieSmile choć nie jest to regułą... Być może to kwestie globalnej zmiany cen na sklepie, a aukcje zostają nieruszone?

RE: Sklep Dvdmax.pl - Mr.Hankey - 28-02-2019

Ostatnio zamówiłem u nich kilka pozycji, bo mieli sporo tytułów po 10 i 20zł, od razu napisałem też wiadomość, żeby wysyłali tylko fabrycznie zafoliowane, bo inaczej od razu odsyłam i dostałem coś takiego. Widzę to pierwszy raz. Imperial teraz tak pakuje, czy sklep zaopatrzył się w odpowiedni sprzęt?

RE: Sklep Dvdmax.pl - CivilWar - 28-02-2019

Pierwszy raz widzę taką folię. Chcę coś u nich zamówić, stąd moje pytanie. Czy już od foliowałeś? Wszystko dobrze z opakowaniem i płytkami, nie licząc tej folii?

RE: Sklep Dvdmax.pl - Pablo0909 - 28-02-2019

(28-02-2019, 19:30)Mr.Hankey napisał(a):  Ostatnio zamówiłem u nich kilka pozycji, bo mieli sporo tytułów po 10 i 20zł, od razu napisałem też wiadomość, żeby wysyłali tylko fabrycznie zafoliowane, bo inaczej od razu odsyłam i dostałem coś takiego. Widzę to pierwszy raz. Imperial teraz tak pakuje, czy sklep zaopatrzył się w odpowiedni sprzęt?

Podejrzewam "inwestycję" tego sklepu, bo również pierwszy raz spotykam się z takim opakowaniem, a "przerabiam" różnego rodzaju opakowania od DVD. VHS nie liczę Wink

RE: Sklep Dvdmax.pl - KaMario - 28-02-2019

Kilka miesięcy temu dostałem film Nocne Życie od Galapagos tak właśnie zapakowany w folię z czerwonym paskiem. Tak samo byłem zdziwiony, bo pierwszy raz widziałem takie foliowanie. Po rozfoliowaniu wszystko było w porządku. Film był zamawiany w empik.com.

RE: Sklep Dvdmax.pl - lukee - 28-02-2019

Ta większa wyprzedaż u nich to jakaś akcja dystrybutora czy to tylko ich przeceny ? Parę z tych pozycji u nich pokryło mi się z tym co znalazłem w łódzkim MM w tych samych cenach i ciekaw jestem czy może takie ceny pojawią się też w MM. Skuszę się chyba jednak na zamówienie u nich chociaż części bo dużo rzucili dobrych filmów nawet po 10 - 20 zł a wybrał tego trochę Wink

RE: Sklep Dvdmax.pl - Mr.Hankey - 28-02-2019

(28-02-2019, 19:45)CivilWar napisał(a):  Wszystko dobrze z opakowaniem i płytkami, nie licząc tej folii?
O dziwo wszystko ok, filmy z całą pewnością są nowe, więc to raczej dystrybutor teraz tak elegancko pakuje, a nie sklep.

RE: Sklep Dvdmax.pl - Bipo - 01-03-2019

Zamówiłem 5 filmów, 2 dni i i są u mnie. Wszystkie płyty idealne tylko na jednej była folia z paskiem blu ray.