Filmozercy.com | Forum
Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: Konkursy (https://forum.filmozercy.com/dzial-konkursy)
+--- Wątek: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com (/watek-konkursy-dla-uzytkownikow-forum-portalu-filmozercy-com)

Strony: 1 2 3

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - djgromo - 29-08-2019

Filmy animowane kupuję dla mojej chrześnicy. Myślę, że piosenki z bajek przypadły by jej do gustu Smile

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Mister Tadeo - 29-08-2019

Czy to odpowiedź na zadanie konkursowe? Pytam, bo akurat soundtrack "Sekretne życie zwierzaków domowych 2" zawiera głównie muzykę ilustracyjną Desplata i tylko 3 piosenki.

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - djgromo - 29-08-2019

To może ktoś inny się skusi. Myślałem, że tu będą śpiewane piosenki.

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Mister Tadeo - 29-08-2019

Wracamy więc do punktu wyjścia: płytka nadal jest do zgarnięcia. Kto chętny?

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Łukasz - 29-08-2019

Ja! Dlaczego chciałbym otrzymać płytę z muzyką z filmu Sekretne życie zwierzaków domowych? Bo po pierwsze jestem miłośnikiem i właścicielem psa oraz kota, a także nic do tej pory nie wygrałem w konkursach Filmożerców.

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Gieferg - 29-08-2019

Jakoś tak słabo własnym redaktorom nagrody rozdawać Tongue

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Łukasz - 29-08-2019

Pytali się kto chce, to odpowiedziałem, że ja ;p Jak to inny będzie chciał, to niech bierze.

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Kirek - 29-08-2019

Trochę słabo to wygląda, że nie ma chętnych a jedyne odpowiedzi to typu 'chcę ponieważ mam w domu dziecko/zwierzęta'. Jeżeli organizatorów takie odpowiedzi nie satysfakcjonują to w weekend postaram się utworzyć temat odnośnie wydań jakiegoś filmu animowanego choć liczę na to że jednak ktoś mnie uprzedzi Smile

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Mister Tadeo - 09-09-2019

Dzięki uprzejmości Sony Music Poland dorzucamy do konkursu "Sekretne życie zwierzaków domowych 2" poniższą płytę:

Soundtrack "Playmobil: Film"

[Obrazek: playmobil-the-movie-original-motion-pict...889132.jpg]

Informacje o soundtracku znajdują się tutaj.

Album zawiera 7 piosenek (trwają ok. 17 minut), reszta to score Heitora Pereiry.

Zasady konkursu: aby otrzymać płytę należy założyć temat o dowolnym filmie animowanym oraz jego wydaniu na fizycznych nośnikach.
Reasumując: jednemu zwycięzcy przypadnie soundtrack z muzyką Desplata, drugiemu z animacji "Playmobil".

Konkurs zostaje przedłużony do 7 września.

EDIT:

Płyty otrzymuje Kirek, który założył temat o wydaniach serii "Sekretne życie zwierzaków domowych".

RE: Konkursy dla użytkowników Forum portalu Filmozercy.com - Mister Tadeo - 19-11-2019

Książka "Polowanie na Czerwony Październik"
Konkurs!

[Obrazek: polowanie-na-czerwony-pazdziernik-w-iext55110550.jpg]

Dzięki uprzejmości wydawnictwa Znak Horyzont mamy możliwość rozdania dwóch egzemplarzy debiutanckiej powieści Toma Clancy'ego, która rozpoczęła cykl o przygodach Jacka Ryana.
Z informacjami o książce można się zaznajomić w tym oto wpisie na Stronie Głównej Filmożerców.

Zadanie konkursowe:

Chyba nie mamy na Forum tematu o wydaniach filmów z Jackiem Ryanem (do tej pory powstało ich pięć, a w ubiegłym roku zadebiutował serial Amazona). Warto byłoby mieć w bazie przynajmniej kinowe produkcje, bo trzy z nich to kawał świetnego kina sensacyjno-szpiegowskiego. Można także zakładać wątki o produkcjach, w których szpiedzy, agencje wywiadowcze i rozgrywki pomiędzy nimi odgrywają ważną rolę w fabule. W tym konkursie jest duże pole do popisu.
Zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w zabawie. Książki czekają.

Konkurs trwa do końca października.

EDIT:

Jeśli ktoś z Forumowiczów ma konto na wykopie, może wziąć udział w poniższym konkursie:
https://www.wykop.pl/wpis/45482681/w-pazdzierniku-do-sprzedazy-trafilo-wznowienie-ksi/