![]() |
|
Polskie sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: Polskie sklepy internetowe - komentarze (/watek-polskie-sklepy-internetowe-komentarze) |
RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - KaMario - 08-06-2019 Mi wysłali POKOT i CREED: NARODZINY LEGENDY. Anulowali JESTEM MORDERCĄ. Zamawiałem krótko przed 9.30, licząc, że przy dostępności 24h i zaakceptowaniu zamówienia po 3h od jego złożenia, wszystko powinno być zrealizowane, otóż nie... RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - weiter - 09-06-2019 (08-06-2019, 19:53)gumbas napisał(a):Mnie potwierdzili zamówienie i nadali już przesyłkę.(08-06-2019, 19:22)Wolfman napisał(a):(05-06-2019, 12:39)Kuba88 napisał(a): Kto rano wstaje...Było jednak spać dalej. Powinna jutro dotrzeć. Ale ja zamawiałem starocie. Trzy filmy Star Wars po 40 zł. RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Wolfman - 09-06-2019 (08-06-2019, 19:53)gumbas napisał(a): Kolejna mega wyprzedażSłowo mega jest tu kluczowe, kilka sztuk na setki chętnych (w tym dobrodzieje z alledrogo), chyba, że pewne sklepy skupują wszystko RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Marioo - 01-07-2019 Jakaś dziwna cisza w temacie. Nikomu jeszcze nic nie anulowali? RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Mr.Hankey - 01-07-2019 Nie wkładaj kija w mrowisko... RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - CivilWar - 01-07-2019 Hahahahaha. Dobrze powiedziane Mr.Hankey. Ja nie trafiłem na filmy blu ray po 7-10 zł, więc zamówiłem po 20-30 zł. Póki co mi przyjęli do realizacji. Nie mam co narzekać obecnie
Polskie sklepy internetowe - promocje - vandel - 01-07-2019 (01-07-2019, 16:01)lukee napisał(a): Na smyk też dużo innych pozycji w bardzo niskich cenach. Łotr1 w 3d za 28 zł lub Rampage, Sully czy Nocne Życie. Dzięki zamówiłem wielkie piękno w dobrej cenie oby zrealizowane zostało to zamówienie Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - weiter - 01-07-2019 (01-07-2019, 16:20)vandel napisał(a): Dzięki zamówiłem wielkie piękno w dobrej cenie oby zrealizowane zostało to zamówienieTo w smyku też robią takie psikusy? Tzn anulują zamówienia? RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - radef - 01-07-2019 Tu trzeba będzie jeszcze parę dni poczekać, bo zauważcie, że gdy była ostatnia promocja, to Empik wyprzedawał swoje magazyny, więc informacje o anulowaniu zamówień przychodziły praktycznie błyskawicznie. Teraz to Galapagos robi promocje, a Empik sprowadza od nich wydania (stan 48-72h). Z tego powodu dopiero za 2-3 dni może się okazać, że Galapagos takiego Oza ma mniej egz. niż złożono zamówień i część zostanie skasowana. RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - lukee - 01-07-2019 Wtedy empik w późniejszym czasie po paru dniach też usuwał jeszcze pozycje. Mi tak właśnie wypadły jeszcze chyba ze 3 filmy i zestaw Nolana. Tutaj pewnie dużo mniejsza szansa na anulacje. |