![]() |
|
Knives Out - Na noże (2019) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: Knives Out - Na noże (2019) (/watek-knives-out-na-noze-2019) |
RE: Knives Out - Na noże (2019) - piti198 - 25-02-2020 Piszesz o sobie? Bo Ty od jakiegoś czasu, nieważne w jakim temacie, jesteś przeciwny moim wypowiedziom, bo w pewnym wątku pozwoliłem sobie na forum zaprezentować inną opinię od Twojej. Żałosny jesteś z tymi Twoimi powodami zapatrzony w siebie bufonie i megalomanie, przekonany o własnej nieomylności. Tak jak ta petycja. Po co wydawać na blu-ray te filmy, jak i tak na premierę, dowalą cenę 69-79 zł, żeby im się opłacało, a większość kupi zagranicą i obejrzy z napisami. Żeby to jeszcze było na 4k uhd, to bym zrozumiał. RE: Knives Out - Na noże (2019) - sebas - 25-02-2020 (25-02-2020, 08:18)piti198 napisał(a): Dystrybutor wyda to co będzie się mu najbardziej opłacało i postawi na te tytuły, które są rozpoznawalne, a nie jakiś film, który jest n-tą kalką jakiegoś tam pomysłu.Czyli te tytuy podane w petycji: - Robin Hood - Hellboy - Angel Has Fallen to mam rozumieć niezwykle oryginalne produkcje, pełne świeżych pomysłów na fabułę... (25-02-2020, 08:18)piti198 napisał(a): Już widzę jak cały zarząd Monolithu pęka ze śmiechu czytając te wasze propozycje nie do odrzucenia.Ciekawe, czy będzie im wesoło jak ludzie przestaną wogóle cokolwiek u nich kupować, bo repertuar który oferują jest od ręki dostępny na amazonach w o wiele ciekawszych edycjach niż oni propronują. Nie ma to jak ponarzekać, bo samemu nie ma się kompletnie niczego ciekawego do powiedzenia/zaproponowania. Nic przez ta petycję nie tracisz, film Cię nie interesuje, więc czemu zabierasz głos? (25-02-2020, 10:00)piti198 napisał(a): Tak jak ta petycja. Po co wydawać na blu-ray te filmy, jak i tak na premierę, dowalą cenę 69-79 zł, żeby im się opłacało, a większość kupi zagranicą i obejrzy z napisami. Żeby to jeszcze było na 4k uhd, to bym zrozumiał.Na amazonie na premierę też będzie podobna cena + koszty przesyłki. Polskie wydanie miałoby przewagę w postaci gotowych napisów. Dla ludzi nie posiadających oppo to spora zaleta, bo nie trzeba kombinowąć ze zgrywaniem na dysk, dokładaniem napisów itp (dla tych którym angielskie napisy nie wystarczają). Czesi będa mieli nawet 4K, a to państwo z ok 10mln ludności. RE: Knives Out - Na noże (2019) - piti198 - 25-02-2020 Cytat:Nie ma to jak ponarzekać, bo samemu nie ma się kompletnie niczego ciekawego do powiedzenia/zaproponowania. Nic przez ta petycję nie tracisz, film Cię nie interesuje, więc czemu zabierasz głos?Bo forum służy do wyrażania własnych opinii, czy się to komuś podoba czy nie. Przynajmniej w teorii, bo w realu jest tak jak widać, że niektórzy nie mają prawa do wypowiedzenia się, jeśli nie biorą udziału w tym owczym spędzie. PS.Odnośnie waszej petycji, to przeglądając filmy na dvdmax.pl natknąłem się na ten film z lektorem i polskimi napisami oznaczony jako wkrótce w sprzedaży. RE: Knives Out - Na noże (2019) - sebas - 25-02-2020 (25-02-2020, 10:19)piti198 napisał(a): Bo forum służy do wyrażania własnych opinii, czy się to komuś podoba czy nie. Przynajmniej w teorii, bo w realu jest tak jak widać, że niektórzy nie mają prawa do wypowiedzenia się, jeśli nie biorą udziału w tym owczym spędzie.Jest różnica pomiędzy wyrażaniem opinii, popartej jakimiś argumentami, a zwykłym narzekaniem które zaprezentowałeś. RE: Knives Out - Na noże (2019) - Marioo - 25-02-2020 (25-02-2020, 10:19)piti198 napisał(a): PS.Odnośnie waszej petycji, to przeglądając filmy na dvdmax.pl natknąłem się na ten film z lektorem i polskimi napisami oznaczony jako wkrótce w sprzedaży.Zapewne wydanie-widmo, w udostępnianiu których DVDMax jest niekwestionowanym liderem. Powinieneś o tym wiedzieć, jeśli nie urodziłeś się wczoraj. RE: Knives Out - Na noże (2019) - malin1976 - 25-02-2020 (25-02-2020, 09:26)Pablo0909 napisał(a):(24-02-2020, 21:04)malin1976 napisał(a): Z ostatnich lat proponuję Prisioners , Pokój , Parasite , francuski Nietykalni albo Dzikie historie Oglądam . RE: Knives Out - Na noże (2019) - Mloddey - 27-02-2020 Panowie, udało się! Dystrybutor odpisał po kilku dobrych dniach, ale świetne wieści. Korespondencja poniżej: Poprzednia odpowiedź od Dasan: "Dzień dobry Film Na Noże wydajemy tylko na DVD Pozdrawiam Jolanta Mioduszewska" Ja: "Mogliby Państwo podzielić się informacją jakie są powody rezygnacji z nośnika Blu-ray w tym przypadku? Wielu nabywców nośników fizycznych jest zawiedzionych takim obrotem spraw, bo film cieszy się dobrą sławą i doczekał się sporej rzeszy fanów. Po pojawieniu się zapowiedzi w sklepie internetowym Empik.com jedynie wersji DVD, powstała nawet petycja, by film ten został przez Państwa wydany na Blu-ray lub 4k UHD (załączam link). https://www.petycjeonline.com/chcemy_film_na_noe_na_blu-ra" Dasan: "Dzień dobry film NA NOŻE również będzie na nośniku Blu-ray może zdążymy na marcową premierę (25.03.2020) Pozdrawiam Jolanta Mioduszewska Specjalista ds. administracji| DASAN Sp. z o.o." RE: Knives Out - Na noże (2019) - Mr.Hankey - 27-02-2020 WOW, to byłby news. Wszyscy malkontenci z tego tematu powinni mieć bana na zakup.
Knives Out - Na noże (2019) - vandel - 27-02-2020 Super. Zakup obowiązkowy Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka RE: Knives Out - Na noże (2019) - MasterThief - 27-02-2020 Przyznam, że po Monolith się tego nie spodziewałem Choć już mam na półce 4K od Lionsgate, na pewno kupię też polski Blu-ray
|