Filmozercy.com | Forum
Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) (/watek-haqu-czyli-skromnie-ale-szybko-rosnie)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - ronin23 - 20-01-2015

Wydanie Snowpiercer jest świetne sam posiadam,chyba udało mi się taniej kupić,ale jak sam mówisz raz na jakiś czas można sobie pozwolić.Ja tego uzależnienia chyba się nie pozbędę Big Grin mam już Snowpiercer,Her,Memento i Pianist i też poluje na wydanie Drive full slipTongue.

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Haqu - 20-01-2015

Kurcze zapomniałem o Memento Big Grin Taniej nie znalazłem, to wziąłem w takiej cenie. Fajnie od czasu do czasu kupić takie wydanie, pomimo że troche kosztuje

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Montana - 21-01-2015

(20-01-2015, 15:07)Haqu napisał(a):  ... i planuję w przyszłości upolować Drive z Nova media jeszcze i w sumie tyle z takich mocno egzotycznych wydań.

To daj znać jak gdzieś znajdziesz takie wydanie bo też bym chętnie kupił Smile

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Haqu - 21-01-2015

(21-01-2015, 22:16)Montana napisał(a):  
(20-01-2015, 15:07)Haqu napisał(a):  ... i planuję w przyszłości upolować Drive z Nova media jeszcze i w sumie tyle z takich mocno egzotycznych wydań.

To daj znać jak gdzieś znajdziesz takie wydanie bo też bym chętnie kupił Smile
Na ebayu sa takie caly czas, sęk w tym żeby znaleźć w niezłej cenie

Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Montana - 21-01-2015

No wiec jak znajdziesz w dobrej cenie i nie zapomnisz to daj znać w swoim wątku albo priv Smile a niezła cena tego steela to jaka wg ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Haqu - 21-01-2015

(21-01-2015, 22:21)Montana napisał(a):  No wiec jak znajdziesz w dobrej cenie i nie zapomnisz to daj znać w swoim wątku albo priv Smile a niezła cena tego steela to jaka wg ciebie?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Musialbym popatrzec po ile chodzą. Nie chciałbym dawać wiecej niz 50 dolcow, raczej cos w okolicach 35-45, w koncu nie sa one tak limitowane jak Snowpiercer a jak znajde w cenie jaka mnie interesuje to pewnie sam kupie ale dam znac gdybym cos wyszukal Big Grin

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Haqu - 03-02-2015

Spóźniona ostatnia styczniowa aktualizacja Big Grin
[Obrazek: q4NOQF2l.jpg?1]
Fighter ma troche nadruk zdarty, ale był na promocji Tongue
[Obrazek: 39SUsxll.jpg?1]

A na koniec puszka Man of Steel
[Obrazek: JMSUhiAl.jpg?1]
Wygląda nieźle, samego filmu nie oceniłem jakoś wysoko, ale do kolesi w rajtuzach fajnie jest wracać Tongue

No i styczeń zamknąłem kupując łącznie 24 filmy, co było u mnie chyba rekordem jeśli chodzi o filmy kupione w jednym miesiącu, jednak po powolnym tamtym roku szykuję dynamiczną ekspansję Big Grin

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Mateusz - 03-02-2015

Skąd Grand Budapest Hotel? Było jakieś promo?

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Haqu - 03-02-2015

Grand Budapest Hotel kupilem w saturnie bez zadnego promo u mnie bylo za 69 zl

RE: Haqu - czyli skromnie, ale szybko rośnie :) - Mateusz - 03-02-2015

Cena też spoko, ale poczekam na jakieś promo bo film chętnie sobie powtórzę, ale aż tak mi się nie śpieszy. Wink