Filmozercy.com | Forum
malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd)
+--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje)
+--- Wątek: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD (/watek-malyb89-kolekcja-bd-4k-uhd)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 22-07-2022

Czytałem opinię i mam świadomość że może być kiepski ale nie aż tak kiepski jak duologia AvP, prawda? Smile . AvP oglądałem dawno tenu i do tej pory mam straszne wspomnienia. Blacka sprawdzę jak będę w ciągu uniwersum Smile

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Juby - 22-07-2022

(22-07-2022, 09:05)malyb89 napisał(a):  Czytałem opinię i mam świadomość że może być kiepski ale nie aż tak kiepski jak duologia AvP, prawda?

Nope. Jest zdecydowanie gorszy od pierwszego AvP. Od drugiego może trochę bardziej oglądalny.

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - piti198 - 22-07-2022

Jak dla mnie to avp to tylko gra była dobra. A filmy to straszne dziadostwo. Od tego nawet Prometeusz czy Alien Covenant było lepsze.

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - prodarek - 22-07-2022

Ja właśnie odświeżam wszystkie alieny i predatory, avp nie jest taki zły ja lubię takie piramidowe / archeologiczne motywy, natomiast avp2 początek słabo ale potem rozpierducha jest niezła ale że akcja dzieje się w mieście to już nie ten klimat, no i ogólnie film ciemny jeszcze tak ciemnego filmu nie widziałem.

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Gieferg - 23-07-2022

Cytat:ale nie aż tak kiepski jak duologia AvP, prawda?
Mniej więcej poziom drugiego AVP, które jak dla mnie było dużo słabsze niż pierwsze.

Cytat:Blacka sprawdzę jak będę w ciągu uniwersum
Nie zapomnij podzielić się opinią Wink

malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Glaeken - 25-07-2022

Wszystkie trzy filmy to wielkie kupy, z tym, że AvP 1wali najmniej Wink

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 18-08-2022

Najnowsze nabytki Smile  Zaktualiziwałem Aquamana z BD na UHD i tu widać różnicę,  kilka scena z każdym kolejnym obejrzeniem coraz bardziej szczena mi opada -  kilka scena to aż sam się zadziwiłem i zwowałem pod nosem,  wizualne cudo i jeden z moich ulubionych filmów.

[Obrazek: MECB0XR_t.jpg]

No i Pan Batmański z włoskim rodowodem.

[Obrazek: MECB0XQ_t.jpg]

Trochę głupio wyszło bo jeśli chciałbym po bożemu i mieć grzebiety z napisem od strony z której się wyjmuje casey to albo ok) adką do góry nogami albo rewersem do przodu Smile

Za Obcego na razie się nie wziąłem - brak czasu. Ale znadę dzisiaj chwilę dla Mortal Kombat - staram się oglądać co roku mniej więcej o tej porze - czyli światowej premiery Smile

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - malyb89 - 18-09-2022

Była okazja na Predators w 4K i przy okazji wleciały Nocny pociąg i Jak zostać królem za dosłowne grosze. Smile

[Obrazek: MEDIG08_t.jpg]

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - Juby - 18-09-2022

Skąd okazja na Predators, jeśli mogę zapytać? Jeśli z olx to od kogo?

RE: malyb89 - kolekcja BD/4K UHD - pred895 - 18-09-2022

Niedawno był na dvdmax w granicach 60 zł