Filmozercy.com | Forum
Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Wersja do druku

+- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com)
+-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16)
+--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie)
+--- Wątek: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich (/watek-lektor-gudowski-nagranie-sciezk-lektorskich)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 03-02-2025

Źle zrozumiałem ostatni post Smile

Odnośnie Alien 3 nic nie będę robił, bo ledwo to udało mi się dzięki pomoc najbliższych zrealizować...

Ale nie stoi nic na przeszkodzie aby ktoś inny Łukoma czy Gudowskiego też wynajał do Alien 3 DC

RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Gieferg - 07-02-2025

"Wal się dupku", "Sukinsynu" ?
To niby na ostro jest? Kto ten tekst pisał? :>

RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 08-02-2025

mogłem z tekstu zrobić rynsztok ale tego nie lubię, zobacz wersje Polsat Popłonikowski, TVN Łukomski oraz TV Puls Gudowski u mnie najwiecej jest i najlepsze żarty zachowane

RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Gieferg - 08-02-2025

To nie pisz, że "na ostro" w takim razie Tongue
Mnie by tam zalęzało, żeby tłumaczenie oddawało nasilenie bluzgów, które tam faktycznie są, a skoro jest FU asshole, to "pieprz się dupku" (i tak czyta Knapik w dwóch wersjach, które mam) to absolutne minimum. Gdyby Arnie tam se rzucił "screw you" wtedy "wal się" by było adekwatne. A tak to co ja mogę powiedzieć innego niż...

No i myślałem, że chciałeś Gudowskiego do tego filmu, bo go nie czytal, a tu proszę, jednak czytał... (tylko nie tę śmiechu wartą wersję DC z komicznymi krwawymi scenami i dodatkową minuta dialogów...).

What a waste Tongue

Video nie dostępne, Fuck you - tak można zrobic "Pieprz się" ale czytaj to parę razy to śmiesznie brzmi a poza tym - jak już to "Pierdol się" ale to aż ciężko się słucha, "Wal się" też jest fajne

https://context.reverso.net/t%C5%82umaczenie/angielski-polski/fuck+you

A chciałem DC bo lepiej potem ciachnać niż dodawać ENG

Cytat:tak można zrobic "Pieprz się" ale czytaj to parę razy to śmiesznie brzmi
Własnie włączyłem sobie tę scenę przed chwilą, żeby sprawdzić co czyta Knapik i wypada to znacznie lepiej niż twój Gudowski niestety.
Trzeba było się skonsultować z ekspertem wcześniej, teraz to już nie ma co debatować Tongue

Knapik nie mój mistrz Tongue i słaby tekst ma

Masz gdzieś pórównanie "Fuck You, Asshole" paru?

Daniel Załuski mistrz pierdołowatości i bez jajeczności Big Grin zjebał też Die Hard 3 na DVD Sad a 1 i 2 czytal Gudo, naszczęście mamy super Szydło z C+ do 3

nawet Łukomski nie czytał: "Boisz się, sukinsynu?"

to YT puściło, nic wielkiego ale ile tekstu i jak szybko przeczytane Smile nie żałowałem ani słowa

Jakbym płacił gruba kasę za nagranie takiej ścieżki to byłoby "pie**ol się c**ju" i nie ma to tamto Smile

Die Hard z Gudowskim słabiutkie są. Nigdy z nim nie oglądam.
Za to Kevina prawie zawsze. Alien 3 też było z nim spoko, teraz pewnie przy kolejnej powtórce Rocky'ego dam mu szansę, do niektórych części mam z nim po cztery wersje.

Oglądałeś z nim "Midway"? (to nowe) Miałem wrażenie jakby czytał to po pijaku Smile

RE: Lektor Gudowski nagranie ściezk lektorskich - Nfsfan83 - 09-02-2025

Midway nie widziałem, ale wspominaleś, dużo zalezy od realizatora od studia itp, wiadomo ITI stare czasy i tvn to klasa sama w sobie ale i głos młodszy... ja dużo suwakami się bawiłem aby głos odmłodzić na maksa Smile

Może to i fajnie by było "pie**ol się c**ju" ale nie koniecznie Gudowski musiałby sie zgodzić