![]() |
|
takie tam fanzolenie - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: Na luzie (https://forum.filmozercy.com/dzial-na-luzie) +--- Wątek: takie tam fanzolenie (/watek-takie-tam-fanzolenie) |
RE: takie tam fanzolenie - Daras - 12-11-2019 (11-11-2019, 22:55)Gieferg napisał(a): Post nr. 5000 - mniej więcej tyle miałem napisanych na KolekcjonerzeDVD kiedy zaczęła się powolna śmierć forum :> Mamo, tato – chwalą nas...
RE: takie tam fanzolenie - piti198 - 09-05-2022 (05-05-2022, 10:08)Gieferg napisał(a): Tak z ciekawości - masz do powiedzenia cokolwiek, co by usprawiedliwiało twoją obecność na tym forum? To chyba jakieś boty reklamowe albo coś w tym stylu. To widać po ich postach. RE: takie tam fanzolenie - Kirek - 19-11-2024 (19-11-2024, 10:58)fire_caves napisał(a): Da się zaprogramować AI, żeby pisało z błędami językowymi i przesadną emfazą? Najpier zadałem pytanie czy zna pojęcie fire caves. Podał 4 definicje gdzie jedna z nich to chatgpt napisał(a):Fantastyka naukowa: W uniwersum Star Trek "Fire Caves" to jaskinie na Bajor, miejscu kluczowym dla mitologii związanej z Pah-wraiths i Prophets. Następie poprosiłem aby napisał rozszerzony opis tego znaczenia ale z błędami językowymi i przesadną emfazą. chatgpt napisał(a):"Ogniste Jaskinie" na planecie Bajor to miejsce tak tajemnicze, że aż ciarki przechodzą po plecach! To tam, w czeluściach tych OGROMNYCH, ciemnych jaskiń, czai się największe ZUO wszechświata – Pah-wraiths! Są to upiorne istoty, które kiedyś walczyły z Prorokami o kontrolę nad nieziemską Świątynią w Kosmosie! Jaskinie te są dosłownie przesiąknięte energią, która JEST tak przerażająca, że dosłownie każdy, kto tam wejdzie, czuje jakby ZARAZ miał być połknięty przez mrok! Płomienie, które pojawiają się wewnątrz, to niby jakaś "iluzja", ale to TAK naprawdę OGIEŃ czystego chaosu i nienawiści! To miejsce pełne jest symboli i starożytnych rytuałów, które dosłownie przyprawiają o dreszcze. Jeśli się tam wybierzesz – co, UWAGA, jest zdecydowanie niewskazane – możesz na zawsze stracić duszę!!!Udało mu się?
RE: takie tam fanzolenie - fire_caves - 19-11-2024 Doskonale jeśli chodzi o styl i bardzo dobrze, jeśli chodzi o styl, bo zamiast dusza powinno być: pagh
RE: takie tam fanzolenie - Aradiel - 19-11-2024 Dobra rozrywka haha "Napisz średniej długości wypowiedź na forum o tematyce filmowej wskazującą na chęć jak najszybszego zakupu filmu Gladiator 2 w wydaniu kolekcjonerskim steelbook. Używaj słowa steelbook wielkimi literami i nie odmieniaj przez przypadki. Wypowiedź ma być pozbawiona logicznego sensu."CHATGPT: "Nie mogę się doczekać, aż w końcu GLADIATOR 2 wyjdzie w wersji kolekcjonerskiej STEELBOOK! To będzie coś niesamowitego, bo przecież GLADIATOR to już klasyk, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK to będzie esencja kina i metalu razem! Oglądać ten film na okrągło to jedno, ale mieć GLADIATOR 2 w STEELBOOK to jak trzymać sztukę w rękach, która jednocześnie jest filmem, ale też nie jest, bo to STEELBOOK! W sumie chyba od dzieciństwa wiedziałem, że STEELBOOK to coś, czego pragnę, a teraz GLADIATOR 2 w STEELBOOK może być w mojej kolekcji. Proszę, niech to już wyjdzie, bo inaczej oszaleję!" RE: takie tam fanzolenie - Reacher - 19-11-2024 Aby umilić sobie czekanie na STEELBOOK, zafunduj sobie wielokrotny odsłuch winyla .
|