![]() |
|
Cenzura na forum - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Cenzura na forum (/watek-cenzura-na-forum) |
RE: Cenzura na forum - Mateusz - 18-04-2016 Jeśli działa zgodnie z zasadami obowiązującymi na forum to ma nasze poparcie. RE: Cenzura na forum - Inuki - 18-04-2016 Ja również ograniczyłem swoją aktywność na forum, ale zdecydowanie nie przez @Gieferga. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że forum przekształciło się w drugiego Filmweba. Do nikogo konkretnego nie piję, ale takie odnoszę wrażenie. Zresztą chyba nie tylko ja, patrząc na częstotliwość pojawiających się nowych postów/tematów. RE: Cenzura na forum - Wolfman - 18-04-2016 Czyli co byś wolał? Forum dla kolekcjonerów głownie? Dyskusje o wydaniach zwykłych i ek? RE: Cenzura na forum - Gieferg - 18-04-2016 Wiesz z czego jest znany Filmweb? Min. z tego, że tamtejsze fora są internetowym szambem o zerowym poziomie, gdzie nikogo nie obchodzi co i jak się pisze. Z tego i kilku innych powodów (min. zmiany upodabniające go do FB i domyślne sortowanie tematów po "lajkach" zamiast wg czasu dodania ostatniego posta) zlikwidowałem tam swoje konto. Coś w tym jest co mówi Inuki, ale od siebie dodam, że moje czepianie się jednak wydaje się odnosić skutek - czego sam jesteś przykładem - w końcu zacząłeś zakładać tematy w dziale z wydaniami jak należy
RE: Cenzura na forum - Mefisto - 18-04-2016 (18-04-2016, 14:01)wolfman napisał(a): Czyli co byś wolał? Forum dla kolekcjonerów głownie? Dyskusje o wydaniach zwykłych i ek? That's the fuckin' point of it
RE: Cenzura na forum - Mierzwiak - 19-04-2016 (18-04-2016, 14:01)wolfman napisał(a): Czyli co byś wolał? Forum dla kolekcjonerów głownie? Dyskusje o wydaniach zwykłych i ek?Nie tym powinno być to forum? Ja tu się już prawie nie wypowiadam, bo nie interesuje mnie uczestnictwo w kółeczku DVD-onanistów i łowców steelbooków. O jakości obrazu nie ma z kim porozmawiać, o dźwięku też nikt się nie wypowiada, ale jak napiszesz, że nie masz kina domowego, to cię od razu ukamieniują (wiesz coś o tym, prawda?). Absurd. RE: Cenzura na forum - Nie_zbieram_ale_lubie - 19-04-2016 @Mierzwiak To zarzuć jakiś temat, spoza zakresu zainteresowań przeciętnego zbieracza konserw, czy konesera tylnich nadruków na wkładkach. Może znajdziesz odzew i okaże się, że nie wszystko stracone. Najlepiej na temat jakości obrazu, albo jeszcze lepiej dźwięku, to przy okazji odpadnie problem Gieferga. On podobno na ten temat się nie wypowiada, więc może nie będzie powodów do sprzeczki z Jego antagonistami. Poza tym, w tej materii zdaje sie wszystko bedzie na tym forum nowe, więc i admin nie powinien wysłać tematu w niebyt, za to że "nie wnosi nic nowego". RE: Cenzura na forum - mk1976 - 19-04-2016 (19-04-2016, 16:33)Mierzwiak napisał(a): kółeczku DVD-onanistów i łowców steelbooków.Masz racje, lepiej byc niebieskim onanista. Niebieska sekta ciagle aktywna. RE: Cenzura na forum - Filmożerca Alan - 19-04-2016 (19-04-2016, 17:54)mk1976 napisał(a):Niestety.(19-04-2016, 16:33)Mierzwiak napisał(a): kółeczku DVD-onanistów i łowców steelbooków.Masz racje, lepiej byc niebieskim onanista. Niebieska sekta ciagle aktywna. RE: Cenzura na forum - Nie_zbieram_ale_lubie - 19-04-2016 Zdecydowanie lepej. Zwłaszcza w dobie UHD w telewizji i IP- streamach. |