![]() |
|
Heat / Gorączka 1995 - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: Heat / Gorączka 1995 (/watek-heat-goraczka-1995) |
RE: Heat / Gorączka 1995 - Wolfman - 22-12-2016 Pred nie czyta pierwszej strony jak ja kiedyś. Zastanawiam się na sensem zakupu remastera na blu. Podejrzewam , że wyjdzie niedługo na nowym formacie. Liczę, że dużo, filmów wyjdzie z naszym językiem za granicą, bo inaczej będę musiał siedzieć więcej nad angielskim . Kupować w Polsce za 150, bo im się nie opłaca taniej , a za granicą po przeliczeniu steela za 100 czy zwykłą to mój portfel nie głosuje za polskim rynkiem
RE: Heat / Gorączka 1995 - czuubakka - 22-12-2016 Na allegro jest w sprzedaży z Premium C, z napisami i lektorem polskim. Nie jestem tak obcykany w dystrybutorach, premierach jak Wy, i z tego moje pytanie, czy to jest jakaś spartaczona wersja czy wszystko z nią ok? RE: Heat / Gorączka 1995 - Wolfman - 22-12-2016 Jak chcesz napisy polskie to bierz. Spartaczona na pewno nie jest. Innej z pl zapewne nie kupisz. Najczęściej udoskonalenia są po to by doić ponownie kasę. RE: Heat / Gorączka 1995 - czuubakka - 22-12-2016 Niekoniecznie, może być bez lektora czy napisów. Poczekam chyba na wznowienie jak się ukaże. Na chwilę obecna zadowolę się dvd. RE: Heat / Gorączka 1995 - Verrax - 22-12-2016 Ja tam cieszę się że wstrzymywałem się z kupnem poprzedniego wydania Gorączki od Warner Bros, bo to dwupłytowe, ze zremasterowanym w 4K obrazem zapowiada się bardzo fajnie. No i zwolennicy polskiej wersji językowej też mogą sobie te dwa dodatkowe miechy już poczekać. W końcu jeszcze nigdzie nie zostały pokazane dokładne specyfikacje, a całkiem możliwe że gdzieś pojawi się płyta z polską wersją językową - nawet jeśli takie wydanie nie ukaże się w samej Polsce (chociaż i na to są jakieś tam szanse, bo tym razem wydaniem tego tytułu zająłby się Imperial, a nie Galapagos, więc nie będą podchodzić do tego jako re-releasowania tego co już i tak mają w katalogu).
RE: Heat / Gorączka 1995 - pred895 - 26-12-2016 Można już składać zamówienie na steelbooka z zavvi >> HEAT 4K REMASTER STEELBOOK Przy okazji jeśli ktoś posiada jakikolwiek działający kod rabatowy na tę pozycję, to z chęcią przytulę
RE: Heat / Gorączka 1995 - meaner - 26-12-2016 Nie ma właśnie działającego kodu. Wszystkie nie działają na preordery albo zostały już wyłączone.
RE: Heat / Gorączka 1995 - misfit - 28-12-2016 Pełna lista dodatków w tym remasterze: Cytat:- Filmmaker Panel: Newly recorded presentation and discussion of Heat organized by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences. Featuring Actors Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer, Amy Brenneman, Diane Venora and Mykelti Williamson, writer/director Michael Mann, cinematographer Dante Spinotti, executive producer Pieter Jan Brugge, editor William Goldenberg, producer Art Linson, and re-recording mixer Andy Nelson. September 2016. (60 min). RE: Heat / Gorączka 1995 - Mefisto - 28-12-2016 ponoć zostało 300 sztuk steela na zavvi - nie pamiętam czy oni to kaskę od razu zdejmują? RE: Heat / Gorączka 1995 - Mister Tadeo - 28-12-2016 Dopiero w momencie wysyłki filmu. |