![]() |
|
Wonder Woman (2017) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy--13) +--- Wątek: Wonder Woman (2017) (/watek-wonder-woman-2017) |
RE: Wonder Woman (2017) - Wolfman - 06-11-2016 To znaczy , że łatwiej zagrać psychopatę, seryjnego mordercę niż przebierańca? Ja po prostu twierdzę, że ona jest kiepską aktorką, być może do tej roli nie było zbytnio chętnych pań grających w poważniejszych i ciekawszych rolach. RE: Wonder Woman (2017) - Mateusz - 06-11-2016 (06-11-2016, 17:17)wolfman napisał(a): być może do tej roli nie było zbytnio chętnych pań grających w poważniejszych i ciekawszych rolach. ![]() Serio dawno się tak nie ubawiłem. RE: Wonder Woman (2017) - Gieferg - 06-11-2016 Zbiorę kiedyś więcej takich cytatów jak powyższy i druknę sobie taką "księgę mądrości Wolfmana", a potem będę czytał na dobry początek każdego dnia
RE: Wonder Woman (2017) - Wolfman - 06-11-2016 No Gieferg mógłbyś, może wtedy byś się tak nie zachwycał Żółwiami ninja ![]() Poniżej filmografia Link Pomimo , że ta postać ma historię tak absurdalną , że geneza Elektro to majstersztyk to naprawdę chętnie obejrzałbym tam aktorkę z lepszym dorobkiem filmowym. Link Dla mnie przeciętna twórczość przeciętnej aktorki RE: Wonder Woman (2017) - Mateusz - 06-11-2016 Wolfman, ale co ma wspólnego Gal Gadot i jej dotychczasowe dokonania z Twoim absurdalnym stwierdzeniem, że żadna poważna aktora nie chciałaby zagrać postaci Wonder Woman? Zdajesz sobie w ogóle sprawę, jaka to jest ikoniczna postać? W USA komiksy, to jest coś więcej niż majtki na spodniach i lasery w oczach, to jest wielki kawałek ich historii i uwierz mi, to jak ty odbierasz komiksowe filmy, nie ma tutaj kompletnie żadnego znaczenia. RE: Wonder Woman (2017) - DanSavio - 06-11-2016 Gal Gadot pasuje idealnie do roli Wonder Woman. Gieferg, poprosiłbym kopię tej księgi mądrości jak już napiszesz ; d RE: Wonder Woman (2017) - Wolfman - 06-11-2016 (06-11-2016, 20:01)Mateusz napisał(a): absurdalnym stwierdzeniem, że żadna poważna aktora nie chciałaby zagrać postaci Wonder Woman? Ale gdzie ja to stwierdziłem? Napisałem być może, jakiś powód musiał być wyboru tej miernoty. Możliwe , że ma niskie wymagania (gaża) i mogli więcej milionów w efekty wpakować .(06-11-2016, 20:01)Mateusz napisał(a): Zdajesz sobie w ogóle sprawę, jaka to jest ikoniczna postać? I co ma to wspólnego z tym jaki film nakręcą? Będzie duża sprzedaż biletów? Ile tu ostatnich filmów było skrytykowanych z ikonicznymi postaciami RE: Wonder Woman (2017) - Mateusz - 06-11-2016 No ile tych filmów było krytykowanych? Wonder Woman swoje zarobi i to pomimo tego całego zamieszania wokół ostatnich adaptacji DC. RE: Wonder Woman (2017) - Sokal - 06-11-2016 Wolfman, kilka faktów: 1. Gal Gadot wypadła w roli WW wiarygodnie. Lepiej-gorzej, każdy sam oceni. Ale na pewno wiarygodnie. 2. Nawet "poważni" aktorzy biją się od kilku lat o role superhero, bo to jest kasa na wiele lat. Te franszyzy to maszynki srające kasą. Zobacz ilu takich aktorów gra już w tych filmach. Czasem nawet role drugoplanowe. 3. Na ocenę warsztatu GG jest za wcześnie. Poza tym wielu aktorów ewoluuje. Poszerza warsztat. Uczy się. 4. Powtórzę: ciężko zagrać goscia w kalesonach i pelerynie lub laske w bikini i z mieczem, którzy biją się na ulicach Nowego Yorku, wśród Wolfmanów czy Sokali. Czyli wsrod normalnych ludzi w XXI wieku. I żeby nie wyszło groteskowo. RE: Wonder Woman (2017) - Wolfman - 06-11-2016 Po 2000 z Dc tylko? "Niewiele" Kobieta-kot, Green lantern, Superman powrót, Batman 3 Nolana, Jonah hex, BvS. Wiem, że zarobi , w tym jest problem. Wystarczy kiepska aktorka, ratowanie świata i nazwa herosa w tytule - przepis znany od dawna. Natomiast te lepsze to Watchmen i dwa Batmany Nolana, Man of steel. Sokal, ona jest znana z drugorzędnych ról ze znanych seriali kinowych i z kilku innych przeciętnych ról filmowych. Nie powierzyłbym w życiu jej takiego projektu i wybrałbym dobrego aktora. Efekty zatrudnienia dobrych aktorów w Man of steel , Iron man czy Batmanach było widać . Gardot w filmach już występuje kilka dobrych lat, ale żadna jej rola nie jest warta zapamiętania nawet.
|