![]() |
|
Polskie sklepy internetowe - komentarze - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Zakupy (https://forum.filmozercy.com/dzial-zakupy) +--- Wątek: Polskie sklepy internetowe - komentarze (/watek-polskie-sklepy-internetowe-komentarze) |
RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - weiter - 11-09-2020 Może o to. Jeszcze wczoraj te pięć filmów, które Cię interesowały mogły być dostępne w jednym markecie. Dziś również są dostępne, ale w pięciu różnych marketach. 5 filmów z jednego marketu - koszt wysyłki 10 zł. 5 filmów z pięciu marketów - koszt wysyłki 50 zł. RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Marioo - 11-09-2020 Dokładnie tak to działa. Trzeba utrafić filmy które będą wysłane z jednego marketu, wtedy za przesyłkę wychodzi najtaniej, bo płaci się tylko raz. A jak każdy film jest z innego marketu, to płacimy tyleż razy za przesyłkę, z ilu marketów wysyłają. RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - misfit - 11-09-2020 Aha, to podziękował za promocję w której koszty wysyłki są wyższe od ceny filmów ![]() PS. I żaden z interesujących mnie filmów nie ma opcji odbioru w sklepie w moim mieście. RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - KamilOnline - 11-09-2020 Mi wszystkie które mnie interesowały prócz steelbooków udało się odebrać we Wrocławiu
RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - Mr.Hankey - 12-09-2020 To i ja się pochwalę, że o dziwo odebrałem Shazam za 19.99 zł. Kto by pomyślał, że najtańszy film UHD kupię w Polsce.
RE: Polskie sklepy internetowe - promocje - j.jacek - 16-09-2020 W MM odwala się chyba wielki wał,towaru wrzucanego od początku nie ma a ceny zaniżone do absurdu.Z każdej wrzutki praktycznie w ciągu min.nic już nie ma . A pro po po jakim czasie od zmiany cen w sklepach pojawiają się te informacje w Filmoskopie ??? RE: Polskie sklepy internetowe - promocje - Mateusz - 16-09-2020 Aktualizacje robione są co godzinę o tej samej porze. W przypadku MM jest to 10 minut po pełnej godzinie. RE: Polskie sklepy internetowe - promocje - j.jacek - 16-09-2020 Czyli dobrze to rozumiem ,że jak cena w MM sie zmienia to my to widzimy 10 min po każdej h. To jak w sklepie jest zmiana ceny np 8.11 to ...... to o d..potłuc taką informację. RE: Polskie sklepy internetowe - promocje - Ethan - 16-09-2020 Nie odwala wału tylko wyprzedaje stare rzeczy ograniczajac sprzedaz nieoplacalnych filmow. Maja sie ograniczyc do wspolpracy z galapagosem oraz do koszowki dvd z filmostrady. Z pozostalych tylko aktualne (glownie dvd, bo na blu rzadko wydawane) nowosci: galapagos, dasan, alterdystrybucja, czasem agora czy filmostrada. RE: Polskie sklepy internetowe - komentarze - prodarek - 16-09-2020 (16-09-2020, 07:38)j.jacek napisał(a): Czyli dobrze to rozumiem ,że jak cena w MM sie zmienia to my to widzimy 10 min po każdej h. Jak ci się nie podoba to napier.. ręcznie i sobie sam sprawdzaj ![]() Albo napisz swojego bota który będzie sprawdzał ceny co minutę i zobaczysz jak szybko ban dostaniesz. |