![]() |
|
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze (/watek-nowa-odslona-filmozercow-opinie-i-komentarze) |
RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 12-10-2022 Cytat:To nie rozumiem, czemu u mnie najpopularniejsze wpisy są o jakichś bzdetach No są. Widać bzdety są najpopularniejsze. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mateusz - 12-10-2022 Gieferg, Misfit dajcie znać, na jakiej przeglądarce i w jakim trybie pojawiła się ta reklama (normalny czy incognito). (12-10-2022, 11:22)Juby napisał(a): To nie rozumiem, czemu u mnie najpopularniejsze wpisy są o jakichś bzdetach, które nie mają żadnych komentarzy? Dopiero żart z 1 kwietnia słusznie tam trafił, ale to o After i The Walking Dead? To, że nie mają komentarzy, to nie znaczy, że nie są popularne. Jak widać, dla Ciebie to są bzdety, a dla innych informacje, których szukają. Wyświetlenia są zliczane prawidłowo. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 12-10-2022 Normalny tryb w firefoxie. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - prodarek - 12-10-2022 @fire_caves Nie martwił bym się się tym rozwiązań będzie wiele. Ps brave ma wbudowany mechanizm blokowania reklam na telefonie preferuję właśnie tą przeglądarkę, bazuje na silniku chromium. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - fire_caves - 12-10-2022 (12-10-2022, 11:36)prodarek napisał(a): Nie martwił bym się się tym rozwiązań będzie wiele.Nie martwi mnie to. Jest wiele przeglądarek na rynku. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - pearlzfan - 12-10-2022 (12-10-2022, 11:36)prodarek napisał(a): Ps brave ma wbudowany mechanizm blokowania reklamPotwierdzam. Używam Brave i zero reklam na forum, Filmoskopie i Filmożercach. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Kirek - 12-10-2022 (12-10-2022, 10:49)Mateusz napisał(a): Co do linków Zavvi i Empiku, to niektóre programy typu adblock traktują je jako reklamy i my nic z tym zrobić nie możemyTen trop okazał się jeszcze lepszy i udało się w uBlock Origin dodać filtr, który wyeliminował przypadłość zavvi, a w przypadku empiku skuteczne okazało się wyłączenie opcji 'filtrowanie kosmetyczne na tej witrynie' RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - misfit - 22-10-2022 (12-10-2022, 11:31)Gieferg napisał(a): Normalny tryb w firefoxie. Same. Dziś na razie tylko raz trafiłem na tę reklamę. EDIT: Po dłuższej przerwie, obspermiona twarz pani pojawiła mi się znowu wczoraj (ipad) i dziś (pc, firefox) więc niestety jestem zmuszony włączyć adblocka również na forum. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Marioo - 22-10-2022 Mówimy chyba o tym, zgadza się? Góra i dół aktualnie przeglądanego wątku: [attachment=1631] [attachment=1632] Mnie się to właśnie przed chwilą pojawiło, a nigdy nie wchodziłem na na swoich urządzeniach na takie atrakcyjne strony żeby Google mogło mnie sprofilowac i wywalić takie właśnie reklamy. Na innych stronach przeladowanych reklamami wyświetlają mi się tylko takie, które mają związek z tym czego ostatnio szukałem po różnych sklepach czy allegro. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mierzwiak - 22-10-2022 U mnie jakieś torebki i odkurzacze Electrolux
|