![]() |
|
djgromo - kolekcja 4K + seriale - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: djgromo - kolekcja 4K + seriale (/watek-djgromo-kolekcja-4k-seriale) |
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - sebas - 08-07-2023 (07-07-2023, 08:16)fire_caves napisał(a): Ale za to widzę, że sprzedający upewnił się, że na opakowaniu znalazła się autentyczna ptasia kupa To na OLXie takie cuda?Okropnie to wygląda. Pomijam fakt zatajenia przed kupującym, że okładka drukowana domowymi metodami (mam nadzieję, że płyty chociaż oryginalne), ale te podejrzane wydzieliny na pudełku... Wstyd coś takiego darmo oddawać, a co dopiero sprzedawać. Myślę, że wystawiłeś sprzedającemu stosowną opinię. Ja Angry Birds kupiłem w okazyjnej cenie na dvdmax. Warto pilnować tam promocji, bo ceny potrafią być konkurencyjne w stosunku do olx no i towar nowy. Ja również sporo ostatnio animowanek kupuję. Z ciekawości zapytam, oficjalnie dla siebie kupujesz, czy dla jakieś latorośli (a tak na prawdę dla siebie )?
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 08-07-2023 Część bajek dałem wcześniej mojej siostrzenicy, a teraz odbudowuję kolekcję dla siebie. W dvd max zostawiłem ostatnio kupę kasy, Godzille i anime GitS-a oraz Evangelion ściągałem przez nich. Te takie pouszkadzane/niepełne wydania to sobie powymieniam z czasem. Ostatnio skupiam się na większych zakupach żeby przyszła konkretna liczba filmów. Oszczędzam w ten sposób trochę czasu, a często i pieniędzy jakbym miał zamiast tego bawić się w kupowanie po 2 filmy. Wczoraj pisałem do jednej osoby z uk co wystawiła zestaw BR od ghibli ale odpisała, że nie wysyła poza swój kraj. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 26-07-2023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 08-08-2023 Trochę zawiedzony jestem, że Piraci nie są w normalnych Amarayach. Sam zewnętrzny kartonik sztywny i gruby. Brakujące części Mad Maxa z OLX, a Kostka Przeznaczenia z Ebaya. Reszta z amazonu. Stare wydania Blu-Ray Piratów mam do sprzedania jakby ktoś chciał. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 23-08-2023 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Marioo - 23-08-2023 Skąd obie części Wędrujących Ziemii? Poratuj linkiem. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 23-08-2023 To są bootlegi z ebaya, ale sprawdziłem odpalają się i mają eng napisy: https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=wandering+earth+blu-ray&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_odkw=wandering+earth+ebay&_osacat=0 RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - sebas - 23-08-2023 Jeśli można wiedzieć, to gdzie nabyłeś "Space sweepers"? To akurat całkiem przyzwoite sf. Pytam, bo nigdzie nie czytałem o premierze na nośnikach fizycznych, a sam film zdaje się wykupił sobie Netflix, na wyłączność. Nadruk na płytce też jakoś dziwnie wygląda, ale samo pudełko i slip już całkiem spoko...Miło, że ktoś pamięta o "Ognistych ptakach". Ja ten film dosłownie "katowałem" na VHS. Dopiero teraz, na BD, widać jak fajne są w nim sekwencje kręcone w powietrzu, z prawdziwymi śmigłowcami, a nie modelami CGI jak dzisiaj... RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 23-08-2023 Jak wyżej, z ebaya. Te opakowania i kartoniki są znacznie lepiej wykonane niż w zwykłej masówce. Tak na szybko podliczyłem i wyszło mi, że uzbierałem już 64 filmy z Cagem. Pozostało 40 do zdobycia
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Marioo - 23-08-2023 Niby człowiek wiedział, a jednak się łudził. A ma to chociaż strukturę bluray na płycie? Mam dwa indyjskie bootlegi, ale na płycie wsadzili pliki mkv. |