![]() |
|
Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: O filmach i serialach (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-filmach-i-serialach) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy--13) +--- Wątek: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) (/watek-gwiezdne-wojny-seria-spoilery) |
RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - marciniozo - 05-12-2024 Zgadzam się z Tobą co do tego serialu. Tak trzymać. I właśnie mi też tak jakoś mało "kosmicznie" wydała się planeta dzieci i to osiedle. Jednak całościowo jest OK. RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - HAL 9000 - 05-12-2024 Sytuację na At Attin ratują szczegóły takie jak pojazdy na repulsorach i np. "elektroniczne" książki zamiast papierowych. RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - shaman72 - 06-12-2024 Świat Star Wars to bajka ale to już bajeczka dla najmłodszych , oczywiście z dominującymi cwanymi i mądrymi dziewczynkami nad gamoniowatymi i niezdarnymi chłopcami. RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - HAL 9000 - 06-12-2024 Zgadza się, zapomniałeś dodać, że chłopcy są kolorowi a dziewczynki białe
RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - HAL 9000 - 12-12-2024 Trzeci odcinek trzyma poziom i doszła fajna lokacja z gazową planetą w tle, jednak zrobiłem błąd i oglądałem to zaraz po pierwszej połowie serialu Secret Level - wizualnie Skeleton Crew się broni, ale dźwiękowo i muzycznie straszne odstawał, wszystko było bezpłciowe: piuu piuu i plum plum ![]() Zabrakło "pierdolnięcia", które jest w Secret Level, ja rozumiem że inna kategoria wiekowa, ale słabo jest - aż sprawdziłem pierwsze dwa odcinki i było tak samo. Wniosek jest taki, że nie wolno oglądać Skeleton Crew po Secret Level i tego będę się trzymał
RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - HAL 9000 - 24-02-2025 Andor zwiastun: RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - Bender - 25-02-2025 Ostatnia nadzieja. Trailerek petarda. Po kilka razach nawet muzyczka zaczęła siedzieć. Fajne jest to, że to nie postaci z R1 a bohaterowie pierwszego sezonu wzbudzaja u mnie więcej ekscytacji. No i jestem bardzo ciekaw jak zadziała model 4x3 odcinki. Can't wait! RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - Mierzwiak - 25-02-2025 Żenujący trailer zmontowany chyba pod IQ koneserów TikToka, ale wybaczam i liczę że poziom pierwszego sezonu zostanie utrzymany. RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - pearlzfan - 25-02-2025 Yea, miałem podobne odczucia. Zwiastun mnie odrzucił, głównie przez muzykę (zero feelingu starłorsowego przez to). Ale podobnie jak Ty, daję duży kredyt zaufania, bo S01 był świetny i mam nadzieję, że ten dotrzyma mu kroku. RE: Gwiezdne wojny - Seria (spoilery) - HAL 9000 - 25-02-2025 (25-02-2025, 08:43)Bender napisał(a): No i jestem bardzo ciekaw jak zadziała model 4x3 odcinki. Moim zdaniem ruch w dobrą stronę - zakładam że będą 4 w miarę oddzielne historie z 4 lat, bo ile dobrze pamiętam, to początkowo planowano 5 sezonów i każdy sezon miał nas przybliżyć o rok do R1. Jeżeli faktycznie tak się stanie, to "Andor" będzie bardziej dynamiczny, kosztem budowania relacji itp. Czy to dobrze, czy źle? Zobaczymy, oglądalność powinna być większa, ale w chwili obecnej nie wiem czy kogoś to jeszcze obchodzi w ogóle (25-02-2025, 13:14)pearlzfan napisał(a): Zwiastun mnie odrzucił, głównie przez muzykę (zero feelingu starłorsowego przez to) Z muzą ewidentnie nie trafili, mimo iż wiemy że w serialu będzie inna, to jednak niesmak pozostaje Dla porównania zajawki z poprzedniego sezonu: Ja jestem otwarty na inne pomysły i na przykład, to co podłożyli w zapowiedziach SOLO, było dla mnie jak najbardziej spoko: |