![]() |
|
djgromo - kolekcja 4K + seriale - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: djgromo - kolekcja 4K + seriale (/watek-djgromo-kolekcja-4k-seriale) |
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Marioo - 11-11-2023 Też uważam, że Leviathan i Deep Star Six to poziom wyżej, ale każdy kto lubi takie podwodne klimaty, to łyka wszystko co wychodzi, bo jest posucha i nie ma co wybrzydzać. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Adrian Gawor - 11-11-2023 Całkowicie zgadzam się z Tobą co do filmu Rewident Evil Witajcie w Raccon,jako dzieciak wychowałem się na grach Capcomu a film w miarę oddaje klimat z dwóch pierwszych gier,nie jest to jakiś mega film ale oglądając go często przypominały mi się sceny które dawno dawno temu zapadły mi w pamięci podczas zarwanych nocek na PS 1,ile to już lat minęło,od ponad dziesięciu lat nie gram już w ogóle w gry,nie mam pojęcia jak wygląda rynek gier,potwierdzam,że dla fanów dwóch pierwszych Rewidentów film to pozycja obowiazkowa RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 25-11-2023 Część co zdążyła dojść z tego tygodnia. Długo się zastanawiałem czy wziąć pełne wydanie śródziemia czy 2 trylogie 4K, ale ostatecznie doszedłem do wniosku że lepiej mieć zwykłe Blu-Raye w zapasie. Na razie zdążyłem obejrzeć Hobbita i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony transferem. 300 i Edge of tomorrow to upgrady. Szczęki 2 mają tylko płytę 4K. Coraz częściej pojawia się ten trend w UK, że w wydaniach 4K nie dają drugiej płytki Blu-Ray - nie podoba mi się to. Planzet i Ironclad 2 to spóźnione filmy które nie zdążyły na poprzednią sesję zdjęciową. Na Roughnecks trafiłem przypadkiem jak szukałem informacji o serii Starship Troopers. Udało mi się znaleźć kompletne wydanie wszystkich części na E-Bayu. Początki CGI więc animacja mocno koślawa, ale jak na szybko popatrzyłem to całkiem dużo materiału jest w tym serialu. Łącznie cała seria ma ponad 12h i sporo gatunków robali. Wicka dosłownie przed momentem wyjąłem ze skrzynki. Myślę, że ta część to godne zwieńczenie serii. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 02-12-2023 W tym roku już raczej nic więcej nie wpadnie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Mr.Hankey - 02-12-2023 Miałeś już okazję obejrzeć Kick Ass, jak się prezentuje nowe wydanie? RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 04-12-2023 Dopiero dzisiaj miałem czas obejrzeć to wydanie Kick Ass. Bitrate waha się w okolicach 75 Mbps, ale sam obraz nie jest ostry. Widać dużo ziarna i niewiele detali. Ogólnie słabo. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 20-01-2024 Pierwsze zakupy w tym roku. Z Fast X się trochę naciąłem, bo nie zwróciłem uwagi że w zestawie jest tylko płyta 4K. Creator dopiero będę oglądał. Jak ktoś lubi filmy historyczne to polecam film Medieval / Jan Zizka. Jeden z lepszych w swoim gatunku, bardzo brutalny. Dobrze zagrany i z ładnymi widokami. Tak sobie myślę, że mogli by zrobić remake Smokey & Bandit i jeszcze Cannonball i obsadzić w rolach głównych Pedro Pascala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 03-02-2024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 04-04-2024 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 10-05-2024 Najnowsze zakupy z początku maja. Avatary w 4k, ten nowszy z promocji z Francji. 2 części Żółwi Ninja z dvdmax, wbrew temu co jest napisane na odwrocie wszystkie płyty mają angielskie napisy do wyboru. Meg 2 z wyprzedaży na allegro i podobnie jak Deep Impact nie posiada drugiej płytki Blu-Ray w zestawie. Do tego klasyk z Arnim, kilka mniej znanych rosyjskich filmów Sci Fi. Na koniec jedna animka ze stanów sprowadzana. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|