![]() |
|
The Abyss (Otchłań/Głębia) - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Wydania Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-wydania-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Filmy (https://forum.filmozercy.com/dzial-filmy) +--- Wątek: The Abyss (Otchłań/Głębia) (/watek-the-abyss-otchlan-glebia) |
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Ethan - 16-03-2024 Ceny mieszkań czy samochodów mogą iść w górę, ale filmy na nośnikach mają tanieć. A później się dziwić, że ten segment rynku powoli upada. Jaka ma być tego rentowność RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - pred895 - 16-03-2024 No stary podwyżki podwyżkami, ale kur prawie 200 zł za zwykłe wydanie w plastiku nigdy nie dam tyle kasy bez względu na ustrój. Tak do 150 to jeszcze spoko, ale powyżej to już rozbój w biały dzień. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mierzwiak - 16-03-2024 Na grzbiecie The Abyss, na okladce samo Abyss. Uwielbiam gdy aktualizują okładki a i tak nie ma pewności co to będzie
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - misfit - 16-03-2024 (16-03-2024, 07:30)pred895 napisał(a): Jeśli chodzi o Europę, to na tę chwilę najtaniej wychodzi u Hiszpanów << Abyss UHD 29,99 euro w tym już przesyłka . Dajta znać jak będzie za 15 EUR + wysyłka. Więcej nie dam za coś będącego wg. mnie na pograniczu patodeweloperki
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mierzwiak - 16-03-2024 Akurat za The Abyss chętnie zapłacę pełną cenę, z patodeweloperką możesz sobie porównać Aliens
RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - sebas - 16-03-2024 Pewnie za jakiś czas pojawi się w ramach promocji i da się zakupić taniej w pakiecie z kilkoma innymi filmami od Disneja... No chyba, że cały nakład się wyprzeda od razu, ale trochę w to wątpię. The Abyss (Otchłań/Głębia) - mik39 - 16-03-2024 Cena „czegos” jest taka za jaka ktos jest gotow zaplacic i jest to bardzo indywidualne. Dla jednych 35 euro to duzo dla drugich to grosze. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Gieferg - 16-03-2024 Na pewno tyle nie dam. Na razie czekam spokojnie na wydanie Blu-ray bez 4K za adekwatną cenę, no chyba że to z 4K drastycznie stanieje, to może się zastanowię. Aliens w ogóle nie wchodzi w grę, gdy Blu-ray wygląda o wiele lepiej, w przypadku True Lies też tylko jakaś okazja cenowa na BD bez 4K mogłaby mnie skłonić do zakupu, choć pewnie potem bym się bawił w dodawanie ziarna. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - misfit - 16-03-2024 Mierzwiak - i git, miłego oglądania życzę. Aliens i True Lies to są dla mnie takie patowydania, że w ogóle nie rozważam ich zakupu, nawet w jakiejś mega promocji Abyss aż tak fatalne nie jest, tu fakt - dlatego prędzej czy później trafi na moją półkę. Ale na pewno nie za pełną cenę - na taki przywilej u mnie nie mogą liczyć znacząco odziarnione i sztucznie wyostrzone twory, do tego w których spora ilość "nowych" detali nie została uchwycona okiem kamery, lecz jest wytworem sztucznej inteligencji. Pominę już kwestię wykorzystania HDR i WCG w tychże remasterach, bo to już dla mnie mały szczegół w związku z powyższym. RE: The Abyss (Otchłań/Głębia) - Mefisto - 16-03-2024 Zbyt długo czekałem na te filmy w "porządnej" jakości, żeby teraz wybrzydzać cenowo. Zwłaszcza, że szanse na to, iż ktoś to w najbliższych latach wyda ponownie tylko lepiej są praktycznie żadne. 25 dolców czyli ok. 100 zł to cena do przełknięcia, szczególnie, że są tam zdaje się jakieś nowe dodatki, no i atmosik. |