![]() |
|
Pred - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Pred (/watek-pred) |
RE: Pred - pred895 - 04-11-2018 Spoko pewnie będziesz miał jeszcze nie raz okazję aby to dorwać w tej promocji, zwłaszcza że zbliżają się Święta , Czarne Piątki i Cyber wyciskacze portfelów. Moje następne pozycje na celowniku jeśli chodzi o tę promocję to : Bez Końca , Blizna i Krótki film o Zabijaniu A wracając do Pana Kleksa to wiąże mnie z tymi filmami magiczny sentyment z dzieciństwa i w sumie trochę się boję jak to po latach będzie się oglądało Podróży Pana Kleksa nigdy nie widziałem więc będzie to ciekawy seans.
RE: Pred - Wolfman - 04-11-2018 (04-11-2018, 11:13)pred895 napisał(a): A wracając do Pana Kleksa to wiąże mnie z tymi filmami magiczny sentyment z dzieciństwa i w sumie trochę się boję jak to po latach będzie się oglądałoJeśli przymkniesz oko na efekty specjalne, a najlepiej oba. To zapewne dasz radę.
RE: Pred - pred895 - 15-11-2018 A jednak dotarł planowo, na szczęście w idealnym stanie Batman TAS - Edycja Deluxe UK RE: Pred - CivilWar - 15-11-2018 Bardzo ładne wydanie
RE: Pred - pred895 - 26-11-2018 Takie tam weekendowe zakupy >> Kieślowski 3 za 2 Empik. Niestety pierwsze zamówienie na trzy zwykłe amaray mi anulowali bo nie mogli się doszukać zwykłej edycji Bez końca, a bardzo mi zależało na tej pozycji więc ostatecznie wziąłem ten metalowy badziew ( i tak wyszło taniej niż miałbym to brać z osobna ). Deepwater Horizon - media 19,99 zł RE: Pred - shaman72 - 26-11-2018 Deepwater Horizon tez muszę do kolekcji dorzucić, ale nie wiem jeszcze jakie wydanie.Może się skusze na "puszkę" , choć aż tak bardzo nie mam parcia na ten film i być może skończy się na plastiku. RE: Pred - misfit - 26-11-2018 Daj znać jak tam banding w Deepwater Horizon, w wydaniu zagranicznym od Lionsgate miejscami mocno dawał po oczach (w szczególności w niektórych scenach podwodnych). Z Mgły w końcu zrezygnowałeś ?
RE: Pred - pred895 - 26-11-2018 Horisona planuje obejrzeć sobie na Projektorze, więc nie wiem czy do końca moje odczucia w tej kwestii będą wiarygodne. Jak chcesz to podaj mi mniej więcej czas - sekwencje abym się temu przyjrzał na TV. Z Mgły i Ucieczki zrezygnowałem w tym roku. Bardzo dużo wydatków ostatnio - Roczek Córeczki no i Święta tuż tuż i jakoś kurcze wydawanie ponad 100 pln za jeden film ciężko przechodzi mi jeszcze przez gardło. W planach zakupowych mam na pewno Mgłę , Ucieczkę z Nowego Jorku, Cliffhangera no i trylogię Rambo. Mam sporo zaległości na półce i Netflixie a ostatnie zakupy traktuje na zaś z myślą kiedyś w końcu to wszystko obejrzę
RE: Pred - Kirek - 26-11-2018 Czym był spowodowany wybór "Bez końca" w trumience? ![]() Chyba że nakładki dają też na amaray. RE: Pred - Wolfman - 26-11-2018 Deepwater to film bez fabuły, bez ciekawych postaci, prawie wyprany z emocji. Jedynie co dobrze pokazane to cała katastrofa. Ktoś chce to od dawna w 4k wystawiłem. Poza systemem oddam chętnie taniej. Ja wiem, że do tego nie wrócę. |