![]() |
|
djgromo - kolekcja 4K + seriale - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: djgromo - kolekcja 4K + seriale (/watek-djgromo-kolekcja-4k-seriale) |
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 23-10-2024 Tym razem trochę filmów z nurtu guilty pleasure. Wiem, że Conany wyszły w 4k, ale dalej drogo i nie chciało mi się tego sprowadzać ze stanów. O pierwszym Swacie słyszałem, że jest to film mocno rozrywkowy. Do tego wreszcie zobaczę koreański film Moon. Niemieckie wydanie ma posiadać angielskie napisy. Na koniec kilka filmów z Cagem w tym unikaty takie jak Zandalee oraz Boy in Blue. Kupno filmu Incoceivable to było 3cie podejście w tym miesiącu bo raz zaginęła paczka, za drugim razem sprzedawca na Amazonie napisał, że jednak nie mają na magazynie i w końcu ściągnąłem przez E-Bay. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Ash-9001 - 23-10-2024 Czy ten USS Indianapolis jest tak dobry jak monolog Quint'a z Jaws? ![]() Obsadę ma niezłą. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 23-10-2024 Film może nie jest jakiś wybitny, ale da się obejrzeć bez zażenowania. RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - djgromo - 13-11-2024 Ostatnie zakupy w tym na DVD brakujący film z Cagem. Do tego udało mi się kupić pakiet steelbooków z Gwiezdnymi Wojnami z polskiej dystrybucji. Niektóre z nich mają też dodatkowe płytki 3D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - HAL 9000 - 13-11-2024 (13-11-2024, 18:46)djgromo napisał(a): udało mi się kupić pakiet steelbooków z Gwiezdnymi Wojnami RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - sebas - 13-11-2024 Świetna aktualizacja. Masz już więc najbrzydszy steelbook SW ever - Solo. A Star Wars Story - z grafiką zabawki i "podwójny" łokieć Kylo Rena w Ep. 8. Witamy w klubie!
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - HAL 9000 - 13-11-2024 (13-11-2024, 19:12)sebas napisał(a): Masz już więc najbrzydszy steelbook SW ever - Solo. A Star Wars Story - z grafiką zabawkiTo prawda, ale dla równowagi ma też najładniejsze z R1 i TPM
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - ILSA FAUST - 13-11-2024 W sumie to mam ten sam zestaw STEELBOOK do SW 1-9 + R1 i Solo, z tym że tylko SW 7 z obrazkami na grzbiecie a reszta ma na normalny napis. także SW 7, 8 są "glossy" oraz rough one oraz mają oe napis filmu wytłoczony na front cover i grzbiety "star warsowe" - bardziej pasują do SW 1-6. Najsłabiej wygląda SW 7 bo nie ma napisu filmu na front cover i grzbiecie (do wymiany) oraz Solo bez napisu na front cover ale jest na grzbiecie. Nikt do dzisiaj nie pomyślał o wydaniu SW 7-9 w stylu lay-out z SW 1-6. Ostatnie wznowienie w 4K z milionem głów głowackich na front cover ujednolica wszystkie 11 filmów ale zignorowałem, bo daleko im do estetyki tych ikonicznych STEEL 1-6. zgadzam się z HAL-em, że R1 ma najbardziej interesujący STEELBOOK a Solo najmniej, ale to Falcon Millenium i tyle ![]() Chociaż Solo mam z USA w wersji "glossy" i falcon nie jest wypukły i prezentuje się lepiej niż steelbook PL. Może przy okazji nowej trylogii z REY dostaniemy kolejną reedycję SW w stali i okaże się lepsiejsza. Po drodze doszło już 6 x steelbook serialowych - 3 x Mando, Ahsoka 1, Andor 1, Obi-wan Także faktycznie SW 7-9 do poprawki, najlepiej w stylu 1-6 RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - HAL 9000 - 13-11-2024 (13-11-2024, 21:24)ILSA FAUST napisał(a): zgadzam się z HAL-em, że R1 ma najbardziej interesujący STEELBOOK a Solo najmniej, ale to Falcon Millenium i tyle Brzydota w wypadku SOLO nie polega na tym czy innym wykończeniu, ponieważ to "coś" na obrazku to nie jest FALCON, a już na pewno nie Millennium Falcon - grafika przedstawia jakąś gównianą zabawkę bazującą na modelu YT-1300, nie dość że beznadziejnie wykonaną, to na dodatek ten wariant nie występuje w żadnym filmie SW. Kupisz steelbook James Bond "Goldfinger" z czymś takim? ![]() Chyba dla beki
RE: djgromo - kolekcja 4K + seriale - Mefisto - 13-11-2024 (13-11-2024, 18:46)djgromo napisał(a): Niektóre z nich mają też dodatkowe płytki 3D. Pewnie Wyścig z księżycem
|