![]() |
|
Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Pozostałe (https://forum.filmozercy.com/dzial-pozostale--16) +--- Dział: O stronie i forum (https://forum.filmozercy.com/dzial-o-stronie-i-forum) +--- Wątek: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze (/watek-nowa-odslona-filmozercow-opinie-i-komentarze) |
RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Daras - 30-08-2023 (19-08-2023, 08:07)Juby napisał(a): (...) Właśnie tego nie rozumiem. Na branży filmowej robi się kasę. Zgoda – raz większą, innym razem mniejszą. Jednak można zarobić. Tu chyba nie chodzi o dorosłość lub jej brak (?). Może brakuje pasji? Nie chciałbym wyjść na chwalipiętę, ale prawie całe swoje życie zawodowe powiązałem właśnie z pasją – szczerym zaangażowaniem w różne projekty. Zebrałem po kokardę nagród, dyplomów, pochwał itp. Czyżby włodarzom serwisu brakowało entuzjazmu, żaru, porywu itp.? Geferg, byłeś bardziej zaangażowany w sprawy forum (pouczałeś, walczyłeś z trollami itp.). Wypaliłeś się? Ja może ostatnio jestem nieco nadaktywny, ale korzystam z ostatnich wolnych chwil. Wkrótce kierat.
RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 30-08-2023 Cytat:byłeś bardziej zaangażowany w sprawy forum (pouczałeś, walczyłeś z trollami itp.). Wypaliłeś się? Bardzo możliwe. Szczególnie, że okoliczności temu sprzyjają. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Nie_zbieram_ale_lubie - 31-08-2023 (30-08-2023, 17:55)Gieferg napisał(a):Cytat:byłeś bardziej zaangażowany w sprawy forum (pouczałeś, walczyłeś z trollami itp.). Wypaliłeś się? Szkoda, ze tak pozno. Byc moze byloby to forum, a nie pamietnik gajowego maruchy. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Gieferg - 01-09-2023 Powiedział żenujący troll, który w ogóle nie wiadomo co tu robi. Sam fakt, że pojawiasz się po roku, żeby to napisać, mówi o tobie wszystko
RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mierzwiak - 04-09-2023 Kiedy redakcja zacznie oznaczać newsy sponsorowane? RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mierzwiak - 17-09-2023 Mały przegląd najbardziej idiotycznych tekstów z nagłówków tylko z tego tygodnia: Ten film nasyci żądzę krwi widowni. Nie chcielibyście zobaczyć, jak bryka taki Tygrysek. Te seriale i filmy przyciągną Was do ekranu! Będziecie zbierać szczękę z podłogi Czekaliście na to! Tej muzyki będziecie chcieli posłuchać po obejrzeniu „Ahsoki”! Netflix ma to, czego potrzebujesz! Tej horrorowej nowości w streamingu szukaliście od dawna. Czas trwania odcinków rozczaruje fanów Marvela Ponawiam pytanie: Mateusz, wszystko OK? Czy pisząc takie kwiatki masz chociaż odrobinę świadomości, jak to brzmi? Jakie to prymitywne socjotechniczne zagrywki mające na celu sugerowanie i wmówienie czytelnikom co mają myśleć na dany temat? Osobnym problemem pozostają newsy sponsorowane, do których się nie umiecie przyznać. Dno i metr mułu. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Mefisto - 17-09-2023 (17-09-2023, 12:37)Mierzwiak napisał(a): Czekaliście na to! Na co? RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - piti198 - 17-09-2023 Moją uwagę zwrócił jakiś tytuł newsa, że muszę coś obejrzeć na jakimś portalu streamingowym, ale już nie pamiętam czego to dotyczyło. RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - fire_caves - 17-09-2023 (17-09-2023, 13:04)piti198 napisał(a): Moją uwagę zwrócił jakiś tytuł newsa, że muszę coś obejrzeć na jakimś portalu streamingowym, ale już nie pamiętam czego to dotyczyło.To bardzo ładnie ilustruje skuteczność takich "chłytów marketingowych". Osobiście potrafię dużo wybaczyć, ale ta lista nagłówków rzeczywiście dobija... RE: Nowa odsłona Filmożerców - opinie i komentarze - Daras - 18-09-2023 (17-09-2023, 12:37)Mierzwiak napisał(a): Będziecie zbierać szczękę z podłogi Nie, no dobre. Dobre, bo rozumiem, że to w formie żartu. |