![]() |
|
Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum (/watek-stara-kolekcja-po-aktualizacji-z-poprzedniego-forum) |
RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Ula87 - 02-12-2014 Przepraszam, pomylka, to JEST naklejka!!! Zle napisalam na poczatku ![]() (02-12-2014, 21:09)Mateusz napisał(a): Co z tego, że w środku? Nie zaglądasz tam? A TY DLACZEGO TAK SIE CZEPIASZ? Nie ty kupiles ten steel. Jak ci sie nie podoba, to nie musisz go kupowac, ja kupilam. I nic mnie NIE BOLI... RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Mateusz - 02-12-2014 Heh no to steelbook uratowany chociaż częściowo. RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Ula87 - 02-12-2014 Nic nie trzeba bylo ratowac, jest piekny, ale nie kazdemu musi sie podobac. Ale to juz zdazylam zauwazyc, ze niezbyt czesto komentuje sie tu cudze zakupy w superlatywach, za to jezeli sie komus cos nie podoba (chocby jednej osobie) to wypisuje epos o swoich "zastrzezeniach". Bo przeciez chwalic, nie jest rzecza ludzka...
RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - matwiko - 02-12-2014 Nie no, jak nikt nic nie napiszę znaczy że ludzi zatkało ;D Dla mnie bomba, i to ze naklejka jest zdejmowana to ważna rzecz bo zawsze taki znaczek psuje kompozycję okładki. Imperium super, jeden z moich ulubionych filmów i godne dla niego opakowanie! RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Mateusz - 02-12-2014 Jak wstawiasz zdjęcia swoich zakupów to warto być przygotowanym na krytykę. Nie każdemu się musi spodobać coś co Ty wynosisz na piedestał, a forum jest od wyrażania swojego zdania. Chyba zbyt impulsywnie zareagowałaś, nikt nie zamierza Ci dyktować co masz kupować, ale nie oczekuj samych przychylnych komentarzy.
RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Ula87 - 02-12-2014 (02-12-2014, 21:41)matwiko napisał(a): i godne dla niego opakowanie!Dziekuje nareszcie ktos, kto ma oczy, a co wazniejsze widzi ![]() ![]() ![]() ![]() (02-12-2014, 21:45)Mateusz napisał(a): Jak wstawiasz zdjęcia swoich zakupów to warto być przygotowanym na krytykę. Nie każdemu się musi spodobać coś co Ty wynosisz na piedestał, a forum jest od wyrażania swojego zdania. Chyba zbyt impulsywnie zareagowałaś, nikt nie zamierza Ci dyktować co masz kupować, ale nie oczekuj samych przychylnych komentarzy. Nie w tym rzecz. Gdybys napisal, ze Ci sie nie podoba, to ok. Ale czepianie sie kazdej rzeczy, to naklejka, to napisy na glowie Bale'a (heheh), mimo, ze i tak Ci sie nie podoba, to troche "niemilo", a takze skomentowanie tego wyrazeniem "ZABOLALO"... I nie oczekuje aplausu, ale nie musisz sie odrazu czepiac czegos, czego nawet nie widziales. RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Mateusz - 02-12-2014 Wrzuciłaś zdjęcia więc miałem okazję zobaczyć i na tej podstawie oceniam. Mam specjalnie kupić wydanie żeby coś o nim napisać? Tutaj nie chodzi o to, że wydanie mi się jakoś wybitnie nie podoba, ale zawsze wytykam takie rzeczy jak oznaczenia na przodzie czy ewidentnie zaniedbany układ grafiki w środku. Może niektórym się podoba, że na głowie chłopaka jest odbity tytuł, ale to już nie wnikam. RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - MoviePsycho - 02-12-2014 Jeśli to nie byaby naklejka to mnie by zabolało
RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - spoon - 02-12-2014 A mi się wciąż mega podoba ten steel Wilka... może kiedyś jak będzie za grosze jeszcze gdzieś to dorwę Póki co zadowolę się amarayem za 19 zł z Empiku. Ten drugi też ciekawy, choć zakładam, że na żywo robi jeszcze lepszy efekt i zdjęcie tego nie oddaje. Gratuluję zakupów
RE: Stara kolekcja, po aktualizacji z poprzedniego forum - Lukob - 02-12-2014 No już dajcie spokój Steelbook Imperium Słońca jest po prostu piękny i basta. Podobają mi się te tłoczenia na froncie. Musi to wyglądać świetnie bo na pewno zdjęcia tego w pełni nie oddają. Cytat:ewidentnie zaniedbany układ grafiki w środku. Może niektórym się podoba, że na głowie chłopaka jest odbity tytuł, ale to już nie wnikam.To jest kwestia zdjęcia i padania światła. Mam steelbook "Posejdon Adventures" także z tłoczonym tytułem i nie ma deformacji wewnętrznej grafiki. Ot złudzenie optyczne. "Big" też jest bardzo fajny. Żałuję, że wahałem się z zakupem a teraz jest już niedostępny. |