![]() |
|
Namiastka kolekcji - Łukasz - Wersja do druku +- Filmozercy.com | Forum (https://forum.filmozercy.com) +-- Dział: Blu-ray i DVD (https://forum.filmozercy.com/dzial-blu-ray-i-dvd) +--- Dział: Nasze kolekcje (https://forum.filmozercy.com/dzial-nasze-kolekcje) +--- Wątek: Namiastka kolekcji - Łukasz (/watek-namiastka-kolekcji-%C5%82ukasz) |
RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Plicha - 01-10-2019 Ale dlaczego miała mieć wiekszą cenę? Po to sa dodatki aby zachęcić do kupna w standardowej cenie. To nie jest wydanie kolekcjonerskie konsoli by miało być droższe. A druga sprawa, tych wydań nie powinni jednak sprzedawać osobno, bo nie są do tego przeznaczone. Mają wyraźne oznaczenia na okładce "Produkt promocyjny, nie na sprzedaż. Dostępny wyłącznie z konsolą." Mnie to rybka, ale jak już dystkutujemy czy cebula czy nie. RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Wolfman - 01-10-2019 A to dlatego , że nic nie jest za darmo. Każda konsola z dodatkami ma wyższą cenę, czy to gra czy pad czy głupkowaty film, którego nikt nie chciał mieć w konsoli. Skoro mogli zarobić dodatkowo to to zrobili. Nie wiem o czym tu dyskutować skoro to oczywiste. Najlepiej zgłoś problem do wyższej instancji skoro działają niezgodnie z prawem. RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - djgromo - 01-10-2019 Taki trochę offtop, ale pamiętam sytuację, że nawet na stronie MS Xbox One X z grą Fallout 76 miał niższą cenę niż goły Xbox One X Ot ciekawostka.
RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Plicha - 01-10-2019 Jest to zestaw i mogli obniżyć cenę za zestaw, a nie rozdzielać i cebularzyć. Ponadto nie rozumiesz słowa "produkt promocyjny". (01-10-2019, 10:02)Wolfman napisał(a): Najlepiej zgłoś problem do wyższej instancji skoro działają niezgodnie z prawem. lol...jedyny problem jaki tutaj widze to wyłącznie ty.. Większej arogancji i czepialstwa na jakimkolwiek forum nie widziałem. Masakra. EOT RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Wolfman - 01-10-2019 Z lenistwa nie chce mi się kopać więc dam pierwsze lepsze z brzegu. https://mediamarkt.pl/search?query%5Bmenu_item%5D=&query%5Bquerystring%5D=xbox+one Każdy dodatek jest za dodatkową opłatą. Dalej https://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/consoles Niektóre modele są objęte promocją i to może być głupie, że gorsze są tańsze , ale tak jest. Nawet za granicą kupisz grę w folii w promocji tańszą od używki. Więc takie praktyki są wszędzie. (01-10-2019, 10:17)Plicha napisał(a): Większej arogancji i czepialstwa na jakimkolwiek forum nie widziałem. Masakra.Większego bajdurzenia bez poparcia nie czytałem. A jak problem jest natury prawnej to zgłoś to jeśli widzisz, że sklepy działają niezgodnie z prawem. Trudno zrozumieć? RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Gieferg - 01-10-2019 Cytat: Nie pamiętam wczesnego DVD. Tyle co pamiętam to zawsze jak mieliśmy jakiś film to był do wyboru lektor lub napisy. Jest sporo wydań Blu-ray i DVD (nie tylko "wczesnych") z napisami PL ale bez lektora (np pierwsze wydanie Spider-Mana, Walk The Line, Daredevil, Rob Roy, Tango & Cash), aż dziwne, że dotąd na żadne nie trafiłeś. Cytat: ułożona alfabetycznie (chyba najgorszy możliwy sposób),No, dramat
RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Plicha - 01-10-2019 (01-10-2019, 10:27)Wolfman napisał(a): Większego bajdurzenia bez poparcia nie czytałem. A jak problem jest natury prawnej to zgłoś to jeśli widzisz, że sklepy działają niezgodnie z prawem. Trudno zrozumieć?Wystarczy przeczytać twoje posty, nie ma tutaj chyba wątku gdzie nie masz swoich aroganckich zagrywek. (01-10-2019, 10:27)Wolfman napisał(a): A jak problem jest natury prawnej to zgłoś to jeśli widzisz, że sklepy działają niezgodnie z prawem. Trudno zrozumieć? (01-10-2019, 09:56)Plicha napisał(a): Mnie to rybka, ale jak już dystkutujemy czy cebula czy nie.Widocznie tobie trudno się czyta ze zrozumieniem. No cóż bywa i tak :] Miłego dnia
RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Wolfman - 01-10-2019 No czyta , czyta i nie dowierza, skoro rybka, to po co dyskusja o niczym. RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - malin1976 - 01-10-2019 Pan Wolfman jak zwykle nie rozumie najprostszych rzeczy . Jedne konsole sprzedają jako golasy za np 999 zł a inne wraz z grą czy filmem również za 999 zł . Oczywiście konsola z fifą będzie droższa ale z grą od sony już niekoniecznie . To jest dodatek nie do odsprzedaży wyraźnie3 zaznaczony na okładce jak np swego czasu Bloodborne dodawali do konsoli w cenie golasa . To gra w którą prawie nikt nie umie grać stąd ludzie odpalali , ginęli 20 razy na początku , wyjmowali płytkę z napędu i w kibel albo na olx . RE: Namiastka kolekcji - Łukasz - Wolfman - 01-10-2019 (01-10-2019, 10:48)malin1976 napisał(a): Oczywiście konsola z fifą będzie droższa ale z grą od sony już niekoniecznie .Skąd te rewelacje? Dodawane nowości od Sony są za darmo? Biorę wtedy w ciemno taką konsolę np Ps5 (01-10-2019, 10:48)malin1976 napisał(a): Bloodborne dodawali do konsoli w cenie golasa . To gra w którą prawie nikt nie umie grać stąd ludzie odpalali , ginęli 20 razy na początku , wyjmowali płytkę z napędu i w kibel albo na olx .A skąd te rewelacje? Tysiące pozytywnych komentarzy, nie do kupienia w Polsce , a były obie kolekcjonerka i limitowana. Jak są to mają wysokie ceny. |